Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica Biancai Drăgușanu, operată azi. Diva nu a fost lângă Sofia când s-a trezit din anestezie generală

Fiica Biancai Drăgușanu, operată azi. Diva nu a fost lângă Sofia când s-a trezit din anestezie generală
Bianca Drăgușanu și-a anunțat astăzi fanii că fiica ei și a lui Victor Slav a fost operată la spitalul de copii Gomoiu din Capitală. Ea a fost supusă unei anestezii generale, iar când s-a trezit, a vorbit cu mama ei la telefon.

Biana Drăgușanu a transmis prin intermediul story-urilor Instagram că fiica ei, în vârstă de 5 ani, a fost supusă unei intervenții chirurgicale la un spital de stat din Capitală. Diva a spus că a avut mari emoții, dar că totul este bine.

Doctorul micuței a luat decizia ca aceasta să fie operată pentru îndepărtarea polipilor, iar intervenția s-a petrecut sub anestezie generală. Totodată, deși această procedură dă emoții mari oricărei mame, Bianca se pare că nu s-a internat alături de copilă.

„Ziua de azi a început cu mari emoții pentru mine. Sofia a trecut astăzi prin prima ei anestezie generală și sper că ultima. Am decis împreună cu medicul nostru să o operăm cu de polipi. A fost o fetiță curajoasă, s-a trezit și mă așteaptă. Am sunat-o și mă așteaptă să mă duc cu jucării și cu surprize. Sunt foarte emoționată. Nu am putut să dorm deloc”, a spus diva.

Portivit propiilor spuse, Sofia a sunat-o atunci când s-a trezit din anestezie și i-a dictat mamei sale o listă lungă de jucării pe care și le dorește. Bianca s-a conformat și a anunțat că e fericită că a bifat tot.

„Bineînțeles că după această operație, Sofia m-a pus la cea mai grea încercare. M-a trimis să-i iau niște jucării, pe care le-am căutat foarte mult și cu greul le-am găsit. Acum mă duc să i le duc ca să o fac fericită, așa cum mă face ea zilnic”a mai spus Bianca Drăgușanu.

Anunțul despre starea Sofiei a impresionat fanii, iar aceștia i-au transmis divei mesaje frumoase, de încurajare. Totodată, următoarele story-uri postate de Bianca, dar și cele anterioare, au lăsat un gust amar unora dintre urmăritori.

Blonda a început prin a face cu ou și oțet două doamne care au venit la ziua ei neinvitate și i-au adus cadou săpun rusesc, a continuat prin a face reclamă unor medici esteticieni, a anunțat că Sofia a fost operată, context în care a anunțat și că un medic estetician e disponibil penru consultații.

E drept că Bianca Drăgușanu își câștigă existența din Instagram, și chiar încasează sume uriașe din social media, dar întreg contextul a fost unul straniu, sunt de părere mămicile care o urmăresc.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre