Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica cea mare a lui Vadim Tudor, Lidia, a simțit chemarea tatălui. Acum se vrea în fruntea țării

Fiica cea mare a lui Vadim Tudor, Lidia, a simțit chemarea tatălui. Acum se vrea în fruntea țării
S-au împlinit șapte ani de când Corneliu Vadim Tudor a trecut la cele veșnice. Familia nu și-a revenit din șoc nici acum, dar Lidia, fiica lui, a luat o hotărâre.

Acum șapte ani, când a trecut la cele veșnice, Corneliu Vadim Tudor a lăsat multă durere în urmă. Lidia Tudor a decis să-i calce pe urme.

Fiica cea mare a lui Vadim Tudor, Lidia, își schimbă viața. Ce decizie a luat tânăra

Din ceruri, Vadim Tudor are grijă de familia lui. Fiicele și mama lor susțin asta cu tărie, iar Lidia s-a decis cu ceva timp în urmă să înființeze un partid care poartă numele tatălui său. E vorba de Partidul Vadimist Român, care vrea să ducă mai departe valorile pentru care Tribunul a luptat. Acum, Lidia e mai hotărâtă ca niciodată să intre în politică.

„Suntem într-un stadiu avansat în diverse orașe ale țării, în frunte cu Brașov și Baia Mare”

„Oamenii simt nevoia unui alt Vadim în politica românească. Parcă mai mult ca oricând! Ăsta e și motivul pentru care în urmă cu doar un an am înființat Partidul Vadimist Român! Sperăm să-l popularizăm cât mai mult posibil. Momentan am făcut-o doar prin revista România Mare. Dar din această toamnă ne aflăm în stadiul de organizare a noii formațiuni politice.

Vă pot spune că în acest sens suntem într-un stadiu avansat în diverse orașe ale țării, în frunte cu Brașov și Baia Mare. Partidul a fost gândit în așa fel încât noțiunile cele mai dragi tatălui meu, care dă și numele partidului, naționalismul moderat, și alte valori naționale dragi românilor, în frunte cu integritatea teritorială, să se regăsească în ADN-ul său și să le ofere oamenilor o nouă variantă.”, a declarat Lidia Tudor, pentru Impact.

„Nu ne vom promova prin chipul tatălui meu”

Pe de altă parte însă, Lidia spune că nu dorește ca noua formațiune politică să se promoveze cu ajutorul chipului lui Corneliu Vadim Tudor. În plus, tânăra susține că nu e la fel de vulcanică precum fostul politician și crede că acest lucru va fi în favoarea ei. „Nu ne vom promova neapărat prin chipul tatălui meu.

Asta și fiindcă vremurile se schimbă, dar și fiindcă există o diferență majoră între mine și tatăl meu. Și anume, faptul că eu nu sunt la fel de vulcanică precum era el. Iar asta, după mine, este un atu! Am în mare măsură un model de urmat, pe cel al tatălui, care a știut de multe ori să facă în așa fel încât să fie ascultat.”, a mai spus Lidia.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre