Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica celebrei cântărețe Annie Lennox a luat o decizie radicală

Fiica celebrei cântărețe Annie Lennox a luat o decizie radicală
Când ai o mamă celebră, mai devreme sau mai târziu, toate privirile vor fi ațintite spre tine, iar lumea are așteptări. E și cazul Lolei, fiica fostei soliste a trupei Eurythmics, Annie Lennox. A luat o decizie radicală și s-a pus pe treabă.

Annie Lennox are mai multe premii Grammy în palmares, iar fiica sa, Lola Lennox, îi calcă pe urme. Tânăra a lansat recent cel de-al treilea single din cariera sa muzicală, intitulat „Back at Wrong”, informează Reuters. Acesta e produs de mama sa.

„Am compus un cântec despre o relaţie pe cât de emoţionantă şi pasionantă, pe atât de tragică şi dificilă”, a declarat artista de 29 de ani, fiica fostei soliste a trupei Eurythmics, Annie Lennox, într-un interviu acordat pentru Reuters din locuinţa sa, aflată în Los Angeles, California.

Ea a vorbit despre viață și relații, dând de înțeles că melodia e inspirată din realitate: „Cred că toată lumea trăieşte astfel de relaţii compulsive – ştii că lucrurile nu sunt bune, dar continui”. Cântecul încheie practic relația din care aceasta a ieșit.

Cu o mamă celebră pe scenele lumii, Lola Lennox a început să cânte pe când avea opt ani. Acum ea admite că devenirea ei ca și cântăreață nu a fost tot timpul un traseu facil, în ciuda talentului clar moștenit și a ajutorului pe care îl putea avea de la celebra sa mamă.

„Sunt norocoasă că mama îmi este alături”

Singură a trebuit să găsească putere să depășească sentimentele de nesiguranţă şi să muncească din greu pentru a se simţi pregătită să-şi lanseze cariera muzicală, având în vedere că era conștientă că va fi, din prima secundă, comparată cu mama sa. „Îmi doream cu adevărat să ajung la un nivel de care său fiu mândră”, a spus aceasta.


Exclusiv. Carmen Electra, legată fedeleș. Plăceri extreme care-i aduc „fericirea”

Rapperul Big Sean divulgă un secret în ultima piesă lansată: pierderea unui copil


Prin intermediul mamei sale, a reuşit să întâlnească oameni influenţi din industria muzicală, dar tot a fost nevoie să arate ce poate şi a simţit că trebuie să se ridice la înălţimea aşteptărilor și comparațiilor inerente.

„Având o astfel de mamă, când eram mică, simţeam ca şi cum exista o ştachetă foarte ridicată la care încercam să mă ridic şi aveam un standard la care trebuia să ajung, era puţin intimidant pentru mine, dar am transformat acest lucru în motivaţie. (…) Sunt norocoasă că mama îmi este alături”, a mai dezvăluit Lola Lennox.

Apariție emoționantă în același concert

În aprilie, ea a cântat în duet cu mama sa o piesă de mare succes din repertoriul trupei Eurythmics, „There Must Be An Angel”, la concertul „One World: Together At Home”, organizat pentru a strânge fonduri destinate luptei împotriva noului coronavirus.

Lolei Lennox nu-i place să-şi limiteze muzica la o anumită temă şi spune că este interesantă de oameni, psihologie şi examinarea emoţiilor.

Născută pe 10 decembrie 1990, Lola Lennox este cântăreață, compozitoare și model. Trăiește în Marea Britanie, dar și în Los Angeles. Este sora modelului britanic de modă Tali Lennox și fiica producătorului de film israelian Uri Fruchtmann.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre