Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica de 9 ani a unui artist celebru de la noi, luată în vizor de un pedofil! I-a trimis poze nud

Fiica de 9 ani a unui artist celebru de la noi, luată în vizor de un pedofil! I-a trimis poze nud
E unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști, iar familia pentru el e sfântă. Ce s-a întâmplat cu fetița artistului.

O vedetă celebră a atras un semnal de alarmă, speriată de faptul că fiica sa a primit mesaje indecente de la un necunoscut.

Misha și Connect-R au trecut prin momente șocante, după ce fosta soție a artistului a descoperit pe contul de instagram al fiicei sale, monitorizat de mamă, un mesaj tulburător. Un bărbat necunoscut a scris cuvinte greu de reprodus, dar și fotografii indecente. Micuța n-a apucat să vad nimic, dar Misha le-a cerut ajutorul prietenilor din online să îl găsească.

Misha, supărata din cauza mesajului primit pe contul de socializare

 

„Ghinionul lui e că eu îi administrez contul și că nu are acces la el”

„Tremur de nervi! Acest pedofil infect a trimis aceste mesaje pe profilul Mayei! Ghinionul lui este că eu îi administrez contul și că nu are acces la el! Aveți grijă cu cine intră copiii voștri, pe Internet, în contact! Ajutați-mă să raportez acest animal”,  a scris Misha.

Misha si Maya, vacanță în Maldive

„Tu ești nesimțit, că ești persoană publică și nu poți să vorbești așa”

Surprinzător, fanii au reacționat așa cum artista nu s-a așteptat și au criticat-o. Misha nu s-a lăsat și le-a spus acestora tot ce avea pe suflet. „Știți ce mi se pare interesant? Că se găsesc toți să lase niște comentarii din alea să te jignească, iar dacă tu îndrăznești să le răspunzi cu aceeași monedă, tu ești nesimțit, că ești persoană publică și nu poți să vorbești așa.

Misha, Maya și Connect-R, o familie fericită

Dacă ești persoană publică, trebuie să accepte, pentru că e persoană publică și trebuie să tacă din gură și voi să ziceți ce vreți voi. Dar dacă cumva acea persoană publică vă răspunde pe măsură și încă de bun simț, dacă ar fi să vă răspund pe măsură, nu vreți să știți ce ar la gura mea. Dar dacă le răspunzi mai acid, vai, cum se poate, ești o doamnă, ești persoană publică, cum să vorbești așa”, a mai spus frumoasa cântăreață.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre