Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica lui Antonio Banderas se mărită cu prietenul ei de la grădiniță. Ce spune mama, actrița Melanie Griffith

Fiica lui Antonio Banderas se mărită cu prietenul ei de la grădiniță. Ce spune mama, actrița Melanie Griffith
Stella Banderas, singură fiică a lui Melanie Griffith și Antonio Banderas, s-a logodit cu Alex Gruszynski, iubitul ei de mulți ani. Antonio Banderas se pregătește să intre în rolul de socru mic. Fiica sa a arătat inelul!

Stella Banderas trăiește cea mai dulce poveste de dragoste. Recent, fiica lui Melanie Griffith și Antonio Banderas s-a logodit cu iubitul ei din copilărie, Alex Gruszynski. Banderas și Melanie au divorțat în anul 2014, după 18 ani de căsătorie.

Stella și-a arătat și inelul cu diamant

Fiica lui Antonio Banderas a arătat inelul de logodnă!

Stella a postat pe contul său de Instagram mai multe fotografii ale partenerului său și un mesaj care spune totul: „Am ocazia să stau pentru totdeauna cu persoana mea preferată de pe acest pământ!!!!!!!!”.

Și pentru că lucrurile sunt serioase, Stella a arătat și inelul cu diamant cu bandă aurie. Cei doi logodnici se cunosc de când mergeau împreună la grădiniță, apoi la gimnaziu, apoi s-au îndrăgostit și își amintesc cu drag de sărutările pe furiș în metroul din New York.

„Povestea lor de dragoste a început la grădiniță”

Melanie Griffith nu și-a putut opri entuziasmul și a transmis, la rândul său, un mesaj pentru cei doi copii ai săi. „Vă iubesc atât de mult. Felicitări din nou!”.

„El a cerut-o în genunchi, ea a spus da. Stella și Alex s-au logodit și urmează să se căsătorească. Povestea lor de dragoste a început în grădiniță! Dragoste adevărată, dragoste profundă! Felicitări iubiților”, a mai spus mama Stellei.

Viitorul mire este CEO al platformei de marketing freelance Nova și s-a dovedit că își adoră partenera.

„Mama mea a subliniat întotdeauna importanța de a avea o relație bună și iubitoare cu mine însămi”

Stella, alături de celebrul său tată, Antonio Banderas

Stella a vorbit pentru Vogue în 2021 și despre lecțiile foarte bune pe care le-a primit de la mama sa, care au învățat-o să se iubească. „Mama mea a subliniat întotdeauna importanța de a avea o relație bună și iubitoare cu mine însămi. Ea m-a învățat importanța creării unui spațiu sigur pentru mine, pentru a găsi echilibrul și a mă simți ancorată”, a spus tânăra.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre