Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica lui Bruce Willis, mesaj sfâșietor. Suferința tinerei i-a zdruncinat pe fanii actorului

Fiica lui Bruce Willis, mesaj sfâșietor. Suferința tinerei i-a zdruncinat pe fanii actorului
Pe fondul luptei împotriva demenței, boală de care suferă tatăl său, fiica lui Bruce Willis a postat un mesaj tulburător, care arată cât de mult suferă.

Actorul hollywoodian Bruce Willis se luptă cu demența frontotemporală, iar fiica sa a împărtășit recent un mesaj sfâșietor pentru pe fondul luptelor sale pentru sănătate.

Fiica lui Bruce Willis a postat o fotografie foarte frumoasă în care era bebeluș, iar Bruce o legăna în brațe. „Îmi este foarte dor de tatăl meu astăzi”, au fost cuvintele tinerei. Actorul, bronzat, era doar zâmbet în timp ce își strângea fiica la piept, iar micuța Rumer purta o rochiță albă și o bentiță asortată, cu o floare pe o parte.

„Inima și rugăciunile mele sunt alături de tine”

Fanii s-au grăbit să împărtășească urările de bine pentru Bruce și sprijinul pentru Rumer. O persoană a scris: „Nici măcar nu-mi pot imagina. Inima și rugăciunile mele sunt alături de tine. Îți trimit și eu o îmbrățișare sinceră și strânsă. Binecuvântări pentru tine”.  Bruce a fost diagnosticat cu afazie în primăvara anului 2022 și ulterior s-a aflat că a fost diagnosticat cu demență. Mai exact, Bruce suferă de demență frontotemporală, care poate afecta comportamentul unei persoane și personalitatea sa.

Fiicele lui Bruce Willis, mesaj de dragoste pentru tatăl lor. Sursă foto: Dailystar.co.uk

„Bruce a găsit bucurie în viață”

Familia sa a dat publicității o declarație despre starea lui. „Bruce a găsit întotdeauna bucurie în viață – și i-a ajutat pe toți cei pe care îi cunoaște să facă același lucru. A însemnat enorm să vedem că acest sentiment de grijă a avut un ecou pentru el și pentru noi toți”, a spus aceasta. Mesaj a trimis și cealaltă fiică a lui Bruce, Tallulah, care a inclus și câteva instantanee împreună.

„Sunt mândră să fiu Tallulah Belle Bruce Willis al tău”

„Ești toată inima mea frântă și sunt atât de mândră să fiu Tallulah Belle Bruce Willis a ta”, a scris Tallulah. De asemenea, Emma, soția actorului, a vorbit cu privire la starea de sănătate a starului de la Hollywood și la modul în care a afectat-o boala acestuia. „Când sunt în stare să ies la o drumeție pentru a-mi limpezi mintea, nu-mi scapă faptul că nu toți partenerii pot face asta.

Când ceea ce împărtășesc despre călătoria familiei noastre primește atenția presei, știu că există multe mii de povești nespuse, neauzite, fiecare dintre ele meritând compasiune și grijă”, a declarat aceasta pentru presă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre