Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica lui Clint Eastwood seamănă izbitor cu o mare actriță. Tânăra a urmat pasiunea părinților ei

Fiica lui Clint Eastwood seamănă izbitor cu o mare actriță. Tânăra a urmat pasiunea părinților ei
Considerat unul dintre cei mai chipeși actori ai tuturor timpurilor, Clint Eastwood a avut multe relații de-a lungul timpului, din care au rezultat 8 copii. Una dintre fiicele sale seamănă izbitor cu o mare actriță.

Francesca Eastwood, în vârstă de 30 ani, este singura fiică a lui Clint Eastwood și a actriței Frances Fisher, cunoscută pentru rolul mamei lui Rose din filmul „Titanic”. Francesca a moștenit cu siguranță genele părinților săi, căci este o tânără absolut răpitoare. Iar dovada constă în fotografiile pe care aceasta le-a urcat pe Instagram recent. 

Francesca Eastwood, alături de mama sa, actrița Frances Fisher
Sursa foto: Instagram

Fiica actorului s-a pozat într-un costum de baie dintr-o bucată de culoare roșie, cu părul dat pe spate și accesorizat totul cu un ruj de culoare roz. Postarea, care a strâns mii de aprecieri, a avut parte și de comentariile fanilor, care au observat un detaliu important. 

Francesca Eastwood seamănă leit cu Michelle Pfeiffer 

Internauții au sesizat imediat că frumoasa actriță seamănă leit cu Michelle Pfeiffer atunci când era tânără. „Ar putea trece drept fiica lui Michelle,” a spus un fan, în timp ce altul a adăugat, “Dați-i rol în Scarface 2 acum!”, „Emană vibrații de Michelle Pfeiffer și mă mor”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. 

Asemănarea dintre Francesca Eastwood (stânga) și Michelle Pfeiffer (dreapta) nu a trecut neobservată
Foto: Instagram

Deși a urmat cariera părinților săi, Francesca și-a dorit mereu să fie independentă de faima tatălui ei. În ciuda acestui fapt, primul ei rol a fost chiar alături de Clint în „True Crime”, pe când avea doar șase ani. Ani mai târziu, Francesca avea să mărturisească faptul că la acea vreme nu realiza ce impact are tatăl ei. 

Tânăra a povestit ce înseamnă să ai un tată de calibrul lui Eastwood 

„Tatăl meu venea la școală să mă ia, și dintr-odată, profesorii erau mult mai amabili,” povestea Francesca în urmă cu câțiva ani. „Ei spuneau, ‘Oh, fiica ta este o elevă foarte bună. Este atât de creativă.’ Și eu eram, ‘Glumiți? Literalmente trebuie să mă rugați să părăsesc clasa la fiecare cinci minute.'”

Clint Eastwood are în total 8 copii, printre care și pe Francesca.
Sursa foto: Instagram

Aversiunea timpurie față de faima tatălui ei a dus curând la o schimbare dramatică a carierei sale – televiziunea de tip reality show.

Francesca a jucat într-un reality show

În 2012, Francesca a jucat în seria E! intitulată „Mrs Eastwood & Compania”, care urmărea aventurile surorii sale vitrege, Morgan Eastwood, și ale mamei lui Morgan, Dina. Dar nu a durat mult până când stilul de viață superficial și criticile din tabloide au avut consecințe. „Am aflat foarte repede că nu era ceea ce îmi doream. Mi se pare ciudat să fii celebru când nu ai făcut nimic”, este de părere Francesca. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre