Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, gest de iubire înainte de a candida la alegeri: „Pentru tine, tot!”

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, gest de iubire înainte de a candida la alegeri: „Pentru tine, tot!”
Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, a pierdut lupta pentru fotoliul de la primăria Sectorului 5, însă nu se dă bătută. Fiica fostului politician a făcut un gest important cu o zi înainte de votul de pe 9 Iunie.

Lidia Vadim, fiica celebrului politician Corneliu Vadim Tudor, calcă pe urmele tatălui ei celebru. În calitate de fiică cea mare a acestuia, Lidia a decis să urmeze tot o carieră politică. Astfel, anul trecut s-a înscris în partidul AUR, din partea căruia a și candidat pentru funcția de primar al Sectorului 5. Cu toate că alegerile au fost câștigate de către Vlad Popescu Piedone cu un procent de 38%, în timp ce Lidia a ieșit pe locul 4, cu 10% dintre voturi, aceasta nu și-a pierdut speranța până în ultima clipă. 

Recent, fiica cea mare a lui Vadim mărturisea că scopul ei este să ajungă „ca tata”, însă de asemenea menționa că nu vrea să se folosească de imaginea acestuia, scriitor, jurnalist și preșefinte al Partidului România Mare, ci își dorește să reușească prin forțe proprii. 

Nu a dormit deloc în noaptea de după alegeri 

Cu toate că nu a câștigat fotoliul de primar, Lidia nu și-a pierdut speranța la primele exit-polluri, ci a stat trează toată noaptea, după cum chiar ea a declarat pentru o publicație: „Sunt nedormită de 24 de ore dar mai pot. Deocamdată nu avem rezultatele finale de la alegeri pentru că acum se face numărătoarea paralelă iar după-amiază o să aflăm verdictul final. Sincer mă aștept la orice acum…cum ar fi o răsturnare de situație”

Lidia Vadim a vizitat mormântul tatălui ei cu doar o zi înainte de alegeri
Sursa foto: Instagram

Ulterior, Lidia a revenit pe contul ei oficial de Instagram, acolo unde a mulțumit celor ce au votat-o și a anunțat că se va afla totuși în Consiliul Local al Sectorului 5: „Suntem în Consiliul Local al Sectorului 5 și, împreună cu colegii noștri de AUR din Consiliul General al Capitalei vom face schimbarea de care Capitala și sectorul nostru au nevoie!  Un sector în care să primeze interesele și nevoile cetățenilor, nu ale găștilor de interese!  Vă mulțumim pentru încredere! 💛 Alianta Pentru Unirea Românilor AUR – Sector 5”, a scris Lidia. 

A fost la mormântul tatălui ei înainte de alegeri 

Cu o zi înainte de alegeri, Lidia a făcut un gest de iubire și a mers la persoana care i-a fost model în viață, la mormântul tatălui ei, Corneliu Vadim Tudor.  Data a fost aleasă special, căci Lidia Vadim a ținut să precizeze că își dorește mult ca tatăl ei să fie mândru de ea. 

„Pentru tine, TOT! ❤️ Mă rog să fii mândru de mine! 🖤🕊 Corneliu Vadim Tudor”, a scris Lidia Vadim în dreptul unei fotografii cu mormântul acestuia. Politicianul a murit la 65 de ani, pe 14 septembrie 2015, iar de atunci fiica sa cea mare, Lidia, a preluat frâiele și a devenit capul familiei. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre