Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica lui Ilie Năstase și-a botezat posteriorul Rolex. Și surprizele nu se opresc aici

Fiica lui Ilie Năstase și-a botezat posteriorul Rolex. Și surprizele nu se opresc aici
Fire deschisă, lui Charlotte Năstase nu îi pasă de gura lumii și face doar ce vrea, la fel ca și tatăl ei.

Fiica fostului mare judecător de tenis Ilie Năstase, Charlotte, a luat o hotârăre care i-a lăsat fără cuvinte pe mulți dintre cei care o cunosc.

Fiica lui Ilie Năstase și-a botezat posteriorul Rolex. Și surprizele nu se opresc aici

Charlotte Năstase a călcat pe urmele Larisei Drăgulescu. Fiica lui Ilie Năstase și-a deschis un cont pe onlyfans, platforma unde există conținut exclusiv pentru adulți. În vârstă de 32 de ani, aceasta și-a invitat fanii să o urmărească în toată splendoarea ei pentru suma de 37 de dolari. Potrivit informațiilor oferite de Ziare.com, ea și-a botezat posteriorul Rolex, dar și sânii Chloe și Coco. De asemenea, ea a apelat și la un piercing într-unul dintre sâni.

Câți copii are Ilie Năstase

Fosta mare stea a tenisului mondial, Ilie Năstase are cinci copii. E vorba de Nathalie Năstase, în vârstă de 45 de ani, din căsătoria cu Dominique Grazia,  Nicolas, în vârstă de 35 de ani, și pe Charlotte, copiii înfiați de fostul sportiv pe vremea când era căsătorit cu Alexandra King. Dar și Alessia, în vârstă de 18 ani, dar și pe Emma, în vârstă de 15 ani, cele două fete din căsătoria cu Amalia.

Căsătoria cu Ioana l-a cumințit

Cu Ioana Năstase este căsătorit de doi ani, iar relația lor a fost presărată cu suișuri și coborâșuri. Ultima scăpare a lui Ilie Năstase era să se lase cu un divorț, dar bruneta i-a mai dat o șansă și de două luni cei doi sunt doar lapte și miere. Să se fi cumințit definitiv Ilie Năstase de frică că-și va pierde iubirea?

„Am renunțat la divorț. Mi-am retras cererea săptămâna trecută. În aceste trei luni, Ilie mi-a demonstrat că nu trebuie să divorțez. Pentru Ilie a fost o mare surpriză când i-am spus decizia mea. Vă mai spun că am făcut-o pentru că acest om are nevoie de mine, de ajutorul meu.

Este la vârsta la care are nevoie de ajutor și din păcate nu are pe nimeni în preajma lui care sa i-l ofere. Prietenii îți sunt aproape când ți-e bine sau la distracții, însă nimeni nu-l întreabă dacă are nevoie de un doctor sau dacă a mâncat ceva”, a declarat Ioana cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre