Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica lui Katy Perry primește cele mai luxoase cadouri. Ariana Grande i-a oferit

Fiica lui Katy Perry primește cele mai luxoase cadouri. Ariana Grande i-a oferit
Să fii copilul a două mari vedete vine cu multe avantaje. Daisy Bloom are parte de cele mai frumoase cadouri, din partea prietenilor părinților ei.

Fiica lui Katy Perry și Orlando Bloom a primit numeroase cadouri încă dinainte ca ea să se nască, deoarece părinții ei au mulți prieteni celebrități. Pentru Ariana Grande banii nu sunt o problemă în mod clar, mai ales atunci când a venit vorba să găsească cadoul perfect pentru fiica lui Katy.

Cântăreața a cheltuit peste 600 de dolari doar pe un costum de zăpadă, de la designer-ul Givenchy, pentru Daisy. Katy a postat pe Instagram o fotografie cu minunatul cadou primit de la prietena ei. Filmând costumul de zăpadă, Katy le-a arătat fanilor și scrisoarea primită o dată cu costumul, pe care scria: „Katy și Orlando, felicitări și vă ador pe amândoi !!! Cu drag, Ariana”. Etichetând-o pe Ariana, Katy a scris: „ILY” (însemănd I love you-Te iubesc), în timp ce despacheta cadoul luxos.

Taylor Swift și Katy Perry s-au împăcat după cinci ani

Little Daisy a primit deja cadouri de la nenumărate celebrități, inclusiv Taylor Swift. Cântăreața a decis să repare relația sa cu Katy Perry, trimițându-i fostei sale rivale un cadou adorabil pentru fiica sa Daisy Bloom, după cinci ani de lupte. Disputele dintre cele două prințese pop au început din 2014, atunci când Taylor Swift a acuzat-o pe Katy Perry de furtul dansatorilor din turneul ei Red. După ruptura dintre cele două vedete a urmat o serie de jigniri publice și chiar cântece de răzbunare, venite din ambele părți. Piesele Bad Blood și Swish Swish reprezentând o parte din cearta celor două.

Cântărețele au decis să renunțe la tensiune abia anul trecut, după ce Katy Perry a oferit literalmente o ramură de măslin. Se pare că cele două au trecut în cele din urmă de acea etapă a vieții lor, deoarece și-au recunoscut public greșelile din trecut și au recunoscut că sunt acum prietene din nou.

Trucuri eficiente pentru a scăpa de mahmureală

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre