Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica lui Kim Kardashian, despre abilitățile culinare ale celebrei sale mame. „Ultima dată a fost acum două Halloween-uri”

Fiica lui Kim Kardashian, despre abilitățile culinare ale celebrei sale mame. „Ultima dată a fost acum două Halloween-uri”
North West și mama sa, Kim Kardashian s-au distrat copios în timpul unui interviu pentru revista Interview. Fetița a vorbit și despre abilitățile culinare ale mamei sale.

Este sau nu Kim Kardashian o bucătăreasă bună? Fiica sa, North West, în vârstă de 11 ani a spus care a fost ultima mâncare gătită de vedetă.

North adoră ceapa la grătar

North a mărturisit că mama sa gătește rar, iar ultima mâncare pe care a făcut-o sunt macaroane cu brânză. „Nu ai mai gătit pentru noi de mult timp. Ultima dată când ai gătit a fost acum două Halloween-uri”, a spus North, adăugând că ultima mâncare pe care a gătit-o a fost Macaroane cu brânză.

„Și pui prăjit. Este bună această masă?”, și-a întrebat Kim copilul. „Este bună. Doar că te pricepi foarte bine să-mi faci salată de castraveți”, a concluzionat North, explicând totodată că adoră ceapa la grătar.

„Nu-mi place când o fac paparazzi”

Duo-ul mamă-fiică s-a distrat copios în timpul interviului, în care a vorbit despre viața de acasă și despre atenția mediatică, North mărturisind că nu suportă să fie filmată de paparazzi. „Îți place să fii filmată?” a întrebat Kim.

„Îmi place să-mi fac poze, dar nu-mi place când o fac paparazzi. (…) Când tocmai m-am trezit și sunt atât de mulți paparazzi, îmi spun: O să te dau în judecată”, a răspuns copilul.

Dieta Atkins și mult fitness, secretul frumuseții lui Kim Kardashian

Kim Kardashian și fiica sa

De-a lungul anilor, Kim Kardashian a recunoscut că a folosit multe diete, dar doar dieta Atkins a ajutat-o să piardă 27 kg după sarcină. În plus, Kim este cunoscută pentru faptul că e preocupată de fitness și de exerciții fizice, de la box la antrenamente cu greutăți.

Dieta Atkins, săracă în carbohidrați, promovează pierderea în greutate, permițând în același timp consumul de proteine și grăsimi. Dieta a fost promovată pentru prima dată de Dr. Robert Atkins.Dar celebră în lume a făcut-o cântărețul grec Demis Roussos, care a slăbit zeci de kilograme.

Kardashian a urmat dieta „Atkins 40”, mâncând 40 de grame de carbohidrați, trei porții de 113-170 g de proteine și două până la patru porții de grăsimi pe zi. De asemenea, ea a băut opt căni de apă în fiecare zi și s-a răsfățat cu o cupă cu unt de arahide ocazional.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri