Simona Ionescu / Redactor Șef

La doar doi ani, fiica lui Naomi Campbell a fost în Africa și Orientul Mijlociu. Iată ce povestește faimoasa mamă

La doar doi ani, fiica lui Naomi Campbell a fost în Africa și Orientul Mijlociu. Iată ce povestește faimoasa mamă
Naomi Campbell a dezvăluit că fiica ei este „versată” atunci când vine vorba de a călători în jurul lumii alături de ea.

Supermodelul Naomi Campbell, în vârstă de 53 de ani, care și-a întâmpinat în iunie și băiețelul prin intermediul unei mame surogat, e fericită că fiica sa adoră să se plimbe.

„Ea se rostogolește cu mine, un cetățean global, în mod constant în avion”

În ediția din septembrie 2023 a revistei Vogue, Naomi, Cindy Crawford (57 de ani), Linda Evangelista (58 de ani), și Christy Turlington (54 de ani), au pozat împreună pentru o copertă „istorică”. Naomi a dezvăluit atunci că micuța „se plimbă cu ea în călătoriile ei în afara țării”.

Naomi Campbell arată spectaculos la 53 de ani

„Ea se rostogolește cu mine, un cetățean global, în mod constant în avion. A fost în Africa și în Orientul Mijlociu. Nu este ușor și necesită mai multă organizare, mai multă planificare. Și se va schimba când va merge la școală”.

„Niciodată nu este prea târziu să-l cunoști pe Micky Mouse

Până atunci mamă și fiică se bucură din plin, iar luna trecută, micuța a avut parte de o excursie minunată la Disneyland. Regina podiumurilor, care încă nu a dezvăluit publice numele copiilor ei, a avut o figură elegantă în timp ce se bucurau de o zi plină de distracție în celebrul parc de distracții.

„Niciodată nu e prea târziu să-l cunoști pe Micky Mouse”

Într-un instantaneu, Naomi a arătat-o pe micuță, a cărui față nu era vizibilă, lui Mickey Mouse, iar fanii nu au avut cum să nu observe cât de simpatică era fetița. Dar și comentariul lui Naomi: „Niciodată nu este prea târziu să îl cunoști pe Mickey Mouse. Mulțumesc fiicei mele pentru că m-a adus pentru prima dată în Disney Land #MomOnDuty”.

 „Cele mai tari din toate timpurile”

Supermodelele au revenit pe coperțile revistelor Vogue americane și britanice cu sloganul „cele mai mari din toate timpurile”. Icoanele anilor ’90 promovează viitoarea serie documentară Apple TV+ The Supermodels, a cărei premieră va avea loc pe 20 septembrie, un serial în patru părți, care cercetează lumea modelelor de top din anii 1990.

Cele mai tari supermodele

Documentarul este regizat de Roger Ross Williams, câștigător al premiului Oscar, și Larissa Bills și a fost produs de Brian Grazer și  Imagine Documentaries. „Acolo exista o frățietate, definită prin grijă și loialitate: Când una este la pământ, o ridică cealaltă”, a împărtășit Campbell pentru Vogue. Pe de altă parte, doamnele au mai spus că au reușit să evite abuzurile care existau în industria modei în anii ’90.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre