Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica lui Radu Beligan a spus da. A făcut nunta în munți. Cine este alesul inimii sale

Fiica lui Radu Beligan a spus da. A făcut nunta în munți. Cine este alesul inimii sale
Lamia Beligan, fiica unuia dintre cei mai mari actori pe care i-a avut România, Radu Beligan, s-a căsătorit. Care e povestea ei de dragoste.
  1. IDe trei ani, Lamia Beligan trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Fiica lui Radu Beligan s-a măritat pentru a doua oară.

Fiica lui Radu Beligan a spus da. A făcut nunta în munți. Cine este alesul inimii sale

Actrița Teatrului Național din București, Lamia Beligan, fiica regretatului Radu Beligan, s-a căsătorit în mare secret. Aceasta a făcut cununia civilă în mai, iar pe 17 iulie a avut loc și cununia religioasă. În exclusivitate pentru Viva, Lamia Beligan a făcut dezvăluiri de suflet despre povestea sa de dragoste.

„Nu starea civilă a contat, ci mai ales primirea binecuvântării lui Dumnezeu”

Lamia Beligan și-a unit destinul cu cel al lui Alexandru Turcu și a mărturisit că a fost extrem de emoționată când a primit binecuvântarea în fața lui Dumnezeu. Actrița a afirmat, glumind, că ea a fost cea care a amânat momentul, pentru că a fost cerută în căsătorit de ceva vreme. Dat fiind faptul că mai fusese măritată odată, a preferat să cântărească bine lucrurile, dar e convinsă că a făcut o alegere bună.

„A fost o hotărâre reciprocă. Ne-am gândit că, dacă după trei ani de convieţuire, încă ne mai dorim la fel de mult să trăim împreună, atunci… lets do it! Nu starea civilă a contat, ci mai ales primirea binecuvântării Lui Dumnezeu în taina cununiei. S-a întâmplat că el m-a cerut şi… eu l-am amânat!

Eu am mai fost căsătorită, am trecut prin experienţa asta şi nu eram aşa dornică să o reeditez. Aşa că am zis că, dacă o mai fac, trebuie să fiu foarte sigură, să îmi doresc foarte tare lucrul ăsta. Singurul considerent a fost dacă aş putea să trăiesc zi de zi cu omul ăsta”, a mărturisit Lamia Beligan în exclusivitate.

„Am vrut să ne căsătorim mai devreme, dar a venit pandemia”

Pandemia a fost cea care le-a încurcat planurile, pentru că cei doi au dorit să facă pasul cel mai mare devreme. Cât privește nunta, au ales ca aceasta să fie departe de curioși, în munți. „ S-au întâlnit doi oameni singuratici. El era în lumea lui, cu cărţile. L-am simţit din prima clipă că este un om cu inima curată.

Ăsta cred că a fost atuul lui principal, pe lângă intelectul deosebit, sufletul lui pur. Asta mi s-a părut extraordinar. În lumea asta de oameni ipocriţi şi duplicitari e foarte rar să găseşti un om pur. Am fi vrut să ne căsătorim mai devreme, dar a venit şi pandemia. (…) Cununia civilă a avut loc pe 7 mai.

A fost ceva restrâns, foarte intim, din cauza pandemiei. (…) Cununia religioasă a fost pe 17 iulie, într-un cadru şi mai discret, departe de Bucureşti, în munţi”, a mai spus îndrăgita actriță pentru Viva.ro.

Sursă foto: viva, sensotv

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre