Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica lui Răzvan Simion, transformare totală. Lumea a rămas mască

Fiica lui Răzvan Simion, transformare totală. Lumea a rămas mască
De când Răzvan Simion a întâlnit marea dragoste, ochii publicului au fost tot mai ațintiți asupra lui, dar și spre restul familiei celebrului prezentator al emisiunii Neatza de la Antena 1. Fiica jurnalistului a ajuns în centrul atenției.

Ajunsă la 19 ani, fiica lui Răzvan Simion, este o adevărată apariție. Puștoaica a trecut printr-o transformare totală, și a văzut toată lumea cât de frumos a crescut.

Ajunsă la 19 ani, fiica lui Răzvan Simion, Ianca, este o adevărată apariție (Sursa: Instagram)

Ianca Simion trăiește cu mama sa, la Timișoara, și are o relație apropiată cu iubita tatălui ei, arhitecta Daliana Răducan. A învățat de la tatăl ei și de la iubita acestuia să își construiască propria imagine publică, iar acum când are aproape 30.000 de urmăritori pe rețelele sociale devine un influencer interesant.

Fiica lui Răzvan Simion a crescut și s-a transformat total

Ianca Simion este foarte activă pe rețelele sociale. Cel mai recent, fiica lui Răzvan Simion a publicat imagini în care apare purtând o ținută foarte elegantă, cu spatele gol, plină de senzualitate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IANCA (@ianca.simion)

Fiica lui Răzvan Simion a atras toate privirile cu apariția ei în topul negru cu spatele gol și blugii care i-a pus în evidență silueta fără cusur. „Nu am o slujbă de vis. Vreau doar să trăiesc la Paris și să mănânc mâncare bună în locuri drăguțe”, a scris tânăra alături de imaginile video postate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IANCA (@ianca.simion)

Tânără asumată, Ianca Simion face deja primii pași spre independența financiară. La finele anului trecut, tânăra și-a anunțat comunitatea că e gata să renunțe la hainele pe care nu le mai poartă. Le-a vândut, la prețuri modice, multe din ele, pentru a-și face buget să cumpere altele. Părinții ei nu pot fi decât mândri de fiica lor.

Prezentatorul Neatza are un vis pentru cariera fiicei sale

Răzvan Simion nu pierde nicio ocazie să îi arate fiicei sale cât de mult o iubește și o prețuiește.  Recent, tatăl și fiica s-au întâlnit în platoul emisiunii iUmor, când Răzvan Simion a fost invitat special în juriu. „Nu știu cine are emoții mai mari”, a spus prezentatorul emisiunii Neatza de la Antena 1, cu lacrimi în ochi. Fiica a venit să facă roast. Ocazie cu care a dezvăluit și multe intimități din viața ei.

Răzvan Simion și fiica lui, Ianca, au o relație foarte apropiată. Prezentatorul de la Neatza e mândru de fiica sa (Sursa: Instagram)

„Întotdeauna am vrut să mă fac actriță. Tata a zis că nu, eu l-am ascultat, așa că am venit (la iUmor). Tata vrea neapărat să fac stomatologie. Nu înțelege că îmi e frică de freza aia mai tare decât le e frică producătorilor de freza lui. (…) Poate am moștenit nevoia de a fi în centrul atenției. Dar eu nu îl am pe Dani care să mă facă să par mai frumoasă ori mai deșteaptă “, a spus Ianca Simion în timpul roast-ului.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre