Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica lui Tom Cruise, Suri, s-a mutat de acasă. Mama Katie Holmes a ajutat-o cu bagajele. Foto

Fiica lui Tom Cruise, Suri, s-a mutat de acasă. Mama Katie Holmes a ajutat-o cu bagajele. Foto
Schimbare majoră pentru Suri, fiica lui Tom Cruise. A început o nouă etapă a vieții și s-a mutat la căminul universității din Pittsburgh, Pennsylvania. A avut și un ajutor de nădejde la căratul bagajelor: mama sa, actrița Katie Holmes.

Atunci când au ieșit din casă, Suri, fiica lui Tom Cruise și Katie Holmes era îmbrăcată casual, purtând un top alb peste pantaloni scurți largi de blugi și adidași albi. La gât a avut un colier cu un pandantiv mare cu flori argintii și inele asortate. Mamă și fiică au cărat bagaje, pentru ca tinerei să nu-i lipsească nimic la cămin. 

Ce ținută a purtat Katie Holmes

Suri și-a strâns părul într-o coadă de cal și a avut un machiaj discret și părea bine dispusă, după zâmbetul afișat. Katie Holmes a optat pentru o bluză bej cu mâneci scurte și blugi. Actrița avea legată în jurul taliei o cămașă albastru cu alb, cu mânecă lungă și pantofi negri din piele.

Katie a accesorizat ținuta cu ochelari de soare negri de designer și mai multe coliere cu mărgele și nu s-a machiat. Potrivit DailyMail, Suri începe luna aceasta să studieze în primul an la Carnegie Mellon University, o universitate privată din Pittsburgh, Pennsylvania.

Suri va împărți camera cu o altă studentă

Suri s-a mutat la căminul de la universitate, ajutată de mama ei, Katie Holmes

Ulterior, mamă și fiică și-au schimbat ținutele. Suri a ales un pulover navy cu guler crewneck împreună cu pantaloni scurți din denim, adidași negri și o geantă mica neagră. Katie a optat pentru o cămașă roz cu mânecă lungă Polo Ralph Lauren, cu majoritatea nasturilor descheiați și mânecile suflecate, aceeași blugi și pantofi negri din piele.

Potrivit site-ului școlii, Suri va începe școala pe 26 august. „Suri vrea să trăiască experiența completă a facultății, așa că încearcă camerele de cămin și va avea un coleg de cameră. Este entuziasmată pentru un nou capitol din viața ei”, a declarat o sursă pentru DailyMail.com.

Cum arată camera unde va locui Suri

Așa arată camera din campus unde va locui fiica lui Tom Cruise. Sursă foto: Daily mail

Donner house, unde stau rezidenții din primul an, este o clădire mega-monolit cu patru niveluri și puține ornamente. În acest loc au ajuns în week-end nu mai puțin de 250 de tineri. Campusul găzduiește mai multe restaurante unde studenții se pot delecta cu un gustos cappuccino, croissante, paste și smoothie-uri.

Camerele pot fi pentru o persoană, două sau trei, în funcție de necesități și de preț. Majoritatea camerelor de cămin oferă mobilier, însemnând un pat simplu cu spațiu de depozitare dedesubt, o comodă cu cinci niveluri, un birou cu trei sertare și un scaun. Complexul oferă o mulțime de facilități, de la sală TV, o sală de studiu, o zonă de recreere, spălătorie, bucătărie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre