Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica președintelui Obama refuză să folosească numele tatălui. S-a lansat la Hollywood

Fiica președintelui Obama refuză să folosească numele tatălui. S-a lansat la Hollywood
Malia, fiica cea mare a fostului președinte american Barack Obama, refuză să folosească numele tatălui său celebru. Mai mult decât atât, tânăra a ales o carieră departe de lumea politică în care s-au învârtit părinții.

Fiica lui Obama, Malia Obama este hotărâtă să-și construiască o carieră la Hollywood. Din motive surprinzătoare, fiica fostului președinte Obama a luat o hotărâre drastică, aceea de a nu mai folosi numele de familie pe care l-a purtat toată viața. Această schimbare semnificativă vine în timp ce tânăra, în vârstă de 25 de ani, își îmbrățișează debutul în lumea cinematografiei hollywoodiene.

Nu este o surpriză pasiunea Maliei pentru lumea fascinantă de la Hollywood. Încă de la 17 ani, tânăra cocheta cu această meserie, iar în 2021 a făcut și pasul cel mare: s-a mutat în Los Angeles, acolo unde a fost fotografiată frecvent de paparazzi în timp ce desfășura diverse activități. 

Care este noul nume al Maliei

fiica lui Obama
Malia Obama la festivalul Sundance. Sursa foto: Instagram

Regizoarea în devenire a adoptat noul nume de scenă înaintea premierei filmului său scurtmetraj, “The Heart”, la Festivalul de Film Sundance din Utah. Malia și-a lăsat numele de familie, Obama, în urmă în luna ianuarie. În videoclipul Meet the Artist al Institutului Sundance, fiica fostului președinte al SUA a fost menționată ca Malia Ann.

Scurtmetrajul Maliei, The Heart, se învârte în jurul relației intense și complexe dintre o mamă și fiul ei. Distribuția principală a filmului îi include pe Tunde Adebimpe, LaTonya Borsay și John Weigand.

În videoclipul de prezentare, Malia a descris filmul ca fiind „o poveste ciudată, ceva asemănător cu o fabulă, despre un bărbat care își plânge moartea mamei după ce aceasta îi lasă o cerere neobișnuită în testament.”

A lucrat la compania lui Harvey Weinstein

fiica lui Obama
Sasha Obama, cea de-a doua fiică, surprinsă de paparazzi în 2023. Sursa foto: Instagram

Înainte de debutul său la Hollywood, Malia a fost internă la seria HBO Girls și la compania de producție a lui Harvey Weinstein. În plus, Malia a lucrat și ca scenaristă la seria Amazon Prime a lui Donald Glover, “Swarm”. Vorbind despre etica ei de muncă și determinare, Glover a spus pentru Vanity Fair: „E doar o persoană incredibil de talentată. Este foarte concentrată și muncește foarte mult. Simt că este o persoană care va primi lucruri foarte bune în curând… Stilul ei de scriere este minunat.”

Malia are și o soră mai mică, Sasha. Aceasta are 22 de ani și a absolvit anul trecut Universitatea Southern California. În 2016, pe vremea când era adolescentă, Sasha Obama a fost angajată la Nancy’s, un restaurant de fructe de mare aflat pe insula Martha’s Vineyard, la sud de Cape Cod (Massachusetts), preferată de mulți președinți americani și loc predilect pentru reședințele lor secundare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre