Simona Ionescu / Redactor Șef

Primele sărbători și prima zi de naștere fără mama. Ce se întâmplă acum cu fiica Ronei Hartner

Primele sărbători și prima zi de naștere fără mama. Ce se întâmplă acum cu fiica Ronei Hartner
23 noiembrie 2023 a fost data care în care o lume întreagă a plâns. Rona Hartner s-a stins din viață, în Franța, la Toulon la doar 50 de ani. Fiica artistei nu-și poate reveni. Primele sărbători fără mama au fost cumplite.

Fosta impresară a Ronei Hartner a povestit ce face fiica artistei de când mama s-a stins. Veștile nu sunt plăcute.

A fost primul an în care familia Ronei Hartner și fiica ei, Rita Sumalya, au fost fără cântăreață. Durerea e imensă, iar fata încearcă din răsputeri să-și revină, primind sprijinul tuturor. Pe 5 ianuarie 2024, Rita a împlinit 16 ani, dar a refuzat să-și serbeze ziua de naștere. Nimic nu mai e la fel fără Rona Hartner… În schimb, tânăra a căutat tot felul de fotografii de la fostele aniversări alături de mama ei, pe care le-a privit ore în șir și a plâns.

„Pentru Sumayla e prea greu, cu toate, una după alta”

„Reon, fratele Ronei, și mama ei, Sabina, au rămas în Franța cu Sumayla. Vineri, pe 5 ianuarie, ea a împlinit 16 ani, dar a refuzat să se serbeze, e prea dureros ce i se întâmplă.

Fiica Ronei Hartner e distrusă. Nimic nu va mai fi la fel fără mama…

Au fost primul Crăciun și primul Revelion, fără Rona, prima aniversare, fără mama ei…Pentru Sumayla e prea greu, cu toate, una după alta. Nici pentru Reon, fratele Ronei, care s-a mutat, din Canada, în Franța, pentru a avea grijă de Sumayla, nu e ușor să lucreze la distanță, fiind o mare diferență de fus orar”, a spus Dana Cristescu, fostul impresar pentru Playtech.

„Ca să nu își uite originile din Argentina. Mai precis de la indienii quechuan, de unde vine străbunica ei”

Cu ceva timp în urmă, Rona Hartner a povestit că nu a fost deloc întâmplător faptul că i-a ales fiicei sale acest nume. Nu a vrut să-și uite originile din Argentina. ”Am vrut să îi dau un nume quechuan, ca să nu își uite originile din Argentina. Mai precis de la indienii quechuan, de unde vine străbunica ei, din partea tatălui. Am ales Sumayla care înseamnă ”lumină frumoasă” și pe urma i-am pus și numele sfintei mele preferate, Sfânta Rita”, au fost cuvintele artistei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre