Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica unei mari actrițe, arestată pentru neglijență gravă. Scandalos ce i-a făcut bebelușului de 11 luni

Fiica unei mari actrițe, arestată pentru neglijență gravă. Scandalos ce i-a făcut bebelușului de 11 luni
Fiica unei mari actrițe, cunoscută și iubită de către publicul român, a fost arestată pentru neglijență gravă. Bebelușul de 11 luni al femeii este victima, iar ceea ce i-a făcut propria mamă este de-a dreptul scandalos.

Marea actriță de comedie Rosie O’Donnell se confruntă cu o dramă în familie, după ce fiica sa adoptată, Chelsea O’Donnell, a fost arestată pentru neglijență gravă asupra unui minor. Victima este nimeni altul decât băiețelul în vârstă de 11 luni al femeii. 

Chelsea a fost arestată pentru neglijarea unui unui minor și posesie de droguri, după ce poliția l-ar fi găsit luna trecută pe fiul ei de 11 luni lângă o pipă de metamfetamină. Tânăra de 27 de ani a fost acuzată pe 17 septembrie de patru infracțiuni grave: întreținerea unei locuințe în scopul traficului de droguri, neglijarea unui copil, posesia de metamfetamină și THC, ultima fiind o substanță comună în cannabis, conform unor documente judiciare. 

Bebelușul de 11 luni, ținut în condiții „îngrozitoare”

De asemenea, se pare că a fost acuzată de două contravenții: comportament dezordonat/abuz domestic și posesia de medicamente obținute ilegal pe bază de rețetă.

Chelsea a fost arestată și acuzată după ce ofițerii au vizitat casa ei din Marinette, Wisconsin, pe 10 septembrie, din cauza unei dispute pe care o avea cu iubitul ei, Jacob Nelund, care a determinat-o să sune la poliție. La sosire, polițiștii au observat că pupilele lui Chelsea erau „dilatate” și că „nu era deloc sinceră”. 

Rosie O’Donnell a avut numai probleme de-a lungul vremii cu fiica adoptată

Ofițerul care a documentat vizita a mai spus că fusese chemat la acea locuință pentru un „incident similar” cu câteva săptămâni înainte și că a întâlnit aceeași situație. În timpul interogării lui Chelsea la ea acasă, s-a descoperit o pipă de metamfetamină în buzunarul ei. Aceasta avea, se pare, urme de metamfetamină. După ce poliția a reținut-o pe Chelsea și a intrat în casă, ofițerii au documentat condiții de trai „îngrozitoare”. 

Camera copilului, o bombă cu ceas 

În mod șocant, au găsit un bong de metamfetamină și o pipă „pe care un copil mic ar fi putut să le apuce cu ușurință”, conform raportului poliției.

Poliția a mai spus că a găsit „un cântar digital negru și argintiu, câteva punguțe de bijuterii folosite cu reziduuri albe și un container pentru obiecte ascuțite, care conținea mai multe ace hipodermice folosite și nefolosite”,  sub pătuțul copilului ei.

Chelsea, fiica lui Rosie O’Donnell, a fost arestată pentru neglijență asupra bebelușului ei de 11 luni
Foto: PageSix

„În interiorul dormitorului care părea să fie destinat copilului, erau numeroase ace hipodermice folosite”, a raportat un al doilea ofițer.

„Mai multe dintre ele erau pline cu sânge. Pe jos erau mere vechi, gunoaie, unelte întâmplătoare și sticle de butan, toate amestecate cu hainele care aparțineau copilului”. Practic, camera copilului era o adevărată bombă cu ceas, cel mic fiind expus constant la o serie de pericole grave. 

Rosie O’Donnell a avut numai probleme cu fiica adoptată 

După arestarea ei, bebelușul lui Chelsea a fost plasat în grija prietenilor lui Nelund. Ea a fost eliberată pe cauțiune la scurt timp.

„Din păcate, acest lucru nu este nou pentru familia noastră — Chelsea s-a luptat cu dependența de droguri de un deceniu — cu toții sperăm că va reuși să scape din această boală mortală”, a declarat un reprezentant al lui Rosie O’Donnell. 

Chelsea O’Donnell alături de fiul ei în vârstă de 11 luni
Foto: PageSix

Rosie, în vârstă de 62 de ani, și fosta ei soție, Kelli Carpenter, au adoptat-o pe Chelsea când era bebeluș.

Chelsea, dată dispărută la 17 ani

Comedianta a raportat dispariția lui Chelsea în New York când aceasta avea 17 ani, în august 2015. Tânăra a fost găsită apoi în podul unei case aparținând unui presupus dealer de droguri din New Jersey, la patru zile după dispariție.

„Rosie este ușurată că Chelsea s-a întors, dar este îngrijorată pentru fiica ei, este extrem de supărată că Chelsea a fost cu acest tip. El are 25 de ani, este dealer de heroină și locuiește cu mama lui”, a declarat o sursă la acea vreme.

Istoric lung de boli mintale și probleme 

În octombrie 2015, Chelsea a atacat-o pe Rosie pentru că a susținut că ea era bolnavă mintală atunci când a raportat că a dispărut.

În anul următor, Chelsea a fost dusă de urgență la un spital de pe Long Island, New York, după o supradoză de droguri și a fost evaluată de asistenți sociali, psihiatri și alți profesioniști în sănătate mintală.

Rosie O’Donnell a raportat dispariția lui Chelsea în New York când aceasta avea 17 ani
Foto: IMDB

În octombrie 2016, Chelsea s-a căsătorit cu un bărbat pe nume Nicholas Alliegro, dar a depus cerere de divorț când a rămas însărcinată cu copilul lui.

A născut-o apoi pe fiica ei, Skylar Rose, în decembrie 2018. Chelsea a mai avut ulterior încă trei copii: fiica Riley, în ianuarie 2021, fiica Avery Lynn, în februarie 2022, și fiul Atlas, în octombrie 2023.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri