Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica președintelui Biden aruncă în aer Casa Albă. A recunoscut că a scris că a fost abuzată de tată

Fiica președintelui Biden aruncă în aer Casa Albă. A recunoscut că a scris că a fost abuzată de tată
Ashley Biden, fiica președintelui american Joe Biden, a făcut o dezvăluire incendiară care va arunca în aer Casa Albă. Ashley a lansat acuzații de molestare, dar a făcut și o serie de mărturisiri șocante din copilăria alături de cuplul prezidențial.

Ashley Biden, fiica președintelui american, în vârstă acum de 42 de ani, a făcut o dezvăluire incendiară care a aruncat Casa Albă în aer. În 2019, Ashley, fiica lui Biden și a soției sale, Jill, a notat în jurnalul ei o serie de amintiri de pe vremea când era copil. Nu ar fi nimic în neregulă cu acest lucru aparent inocent, dacă dezvăluirile nu ar fi unele incendiare, inclusiv despre o posibilă molestare care ar fi avut loc. 

La momentul respectiv, Ashley a scris în jurnalul său despre dușul cu tatăl ei la o vârstă nepotrivită, precum și despre temerile ei că, în copilărie, a fost abuzată sexual. După ce a fost supusă unui tratament de dezintoxicare, Ashley s-a mutat într-o casă din Florida, unde a uitat jurnalul sub o saltea.

Jurnalul a fost furat și vândut 

Jurnalul, care conținea și detalii despre consumul ei de droguri, a fost apoi găsit în 2020 de o femeie din Florida, care l-a furat, a dat conținutul online și l-a vândut pentru 20.000 de dolari.

În jurnalul ei, Ashley scrie că probabil a fost molestată, dar vorbește și despre dușurile făcute cu tatăl ei, președintele Biden
Foto: Pinterest

În tot acest timp, campania Biden a lăsat mass-media de stânga, din proprie voință, să arunce ochiuri asupra autenticității jurnalului sau să-l respingă drept o plantă de dreapta de veridicitate îndoielnică, o altă păcăleală a Rusiei. La fel ca și cu laptopul lui Hunter Biden, despre care s-a spus că ar fi conținut dovezi ale faptelor de corupție ale lui Biden. 

Femeia care a furat jurnalul a fost condamnată la închisoare 

În urmă cu o lună, în aprilie 2024, Aimee Harris, cea care a furat și vândut jurnalul lui Ashley către Project Veritas, a fost condamnată la o lună de închisoare, dar și la trei luni în arest la domiciliu. Harris, în vârstă de 41 de ani, a pledat vinovată în 2022. Femeia a povestit că a primit 20.000 de dolari de la Project Veritas, un grup care efectuează atacuri cu camera ascunsă care vizează instituții de știri, oficiali guvernamentali și politicieni.

Harris s-a mutat în acea casă ulterior și a găsit obiectele fiicei lui Biden și, împreună cu un alt bărbat, a încercat să vândă jurnalul echipei de campanie a lui Donald Trump, însă aceasta nu a fost interesată, așa că cei doi au apelat la Project Veritas. 

Ashley a recunoscut în documente oficiale veridicitatea jurnalului 

Cu toate că la momentul respectiv s-a dezbătut veridicitatea jurnalului, Ashley Biden a recunoscut abia recent că jurnalul este cât de se poate de veridic. Acest lucru a fost consemnat într-un document al instanței făcut public luna trecută, scrie Daily Mail. 

Cu toate că furtul a fost clarificat și pedepsit, conținutul jurnalului rămâne unul șocant și care ridică întrebări grele, în special pentru Casa Albă. 

Ashley reclamă traume sexuale și vorbește despre dușuri comune cu tatăl Biden

„Hiper-sexualizată @ o vârstă fragedă”, scrie Ashley într-o înregistrare din iulie 2019. ‘De ce acest lucru? Am fost molestată. Așa cred -‘. Nu îmi amintesc detaliile, dar îmi amintesc trauma… Îmi amintesc că am fost oarecum sexualizată cu (n.r. verișoara ei primară) Caroline; Îmi amintesc că am făcut sex cu prietenii la o vârstă fragedă; dușuri cu tatăl meu (probabil nu este potrivit); fiind excitată când nu trebuia.”, a scris Ashley. 

Joe Biden și fiica sa, Ashley
Foto: DailyMail

Fiica lui Biden a mai scris, în același jurnal, că se afla în tratament pentru „traumă sexuală”. LLegitimitatea jurnalului este confirmată chiar de către Ashley, într-o scrisoare adresată judecătorului de fond în data de 8 Aprilie: „Jurnalul meu personal privat”, scrie ea, „a fost furat și vândut pentru profit… Voi avea mereu de-a face cu faptul că jurnalul meu personal poate fi vizualizat online”.

Unele dintre înscrisuri sunt de-a dreptul tulburătoare 

Printre altele, Ashley vorbește în paginile jurnalului și despre momentul în care și-a auzit părinții întreținând relații intime, astfel că acest lucru a făcut-o să-și „lovească vaginul”. 

Ashley a făcut și o listă privind cauzele fundamentale ale dependenței ei de sex. Pe listă se află faptul că Jill, mama ei, nu a fost disponibilă emoțional, dar și faptul că Biden, tatăl ei, i-a transmis sentimentul că ar putea obține dragoste de la bărbați. Ashley merge până într-acolo încât menționează faptul că „mă abțineam din a merge la toaletă”. 

Joe Biden, acuzat de mai multe femei de comportament indecent

Președintele Biden s-a confruntat de mai multe ori cu acuzații de comportament indecent, sau chiar atingeri nepotrivite. Una dintre acuzații vine de la o fostă angajată a senatului, Tara Reade, care a povestit că a fost abuzată de către Joe Biden. Președintele a negat toate acuzațiile la momentul respectiv. 

Hunter Biden a fost și el implicat într-un scandal
Foto: DailyMail

Alt scandal în care a fost implicată familia a fost cel creat de fratele lui Joe Biden, Frank, care s-a pozat dezbrăcat și a postat pozele pe site-uri pentru comunitatea gay. 

Hunter Biden și scandalul laptopului lăsat la reparat 

Scandalul în care a fost implicat fiul președintelui, Hunter Biden, a fost și el unul destul de mare. Hunter și-a lăsat laptopul la reparat, iar în el ar fi fost descoperite dovezi ale faptelor de corupție ale administrației Biden. În afară de acestea, laptopul conținea peste 9.000 de poze cu Hunter în ipostaze compromițătoare, drogat, sau înconjurat de femei plătite pentru sex. 

O dezbatere pentru alegerile prezidențiale este programată pe data de 27 Iunie anul acesta, iar Joe Biden va lua parte și el, în calitate de candidat pentru un nou mandat la Casa Albă. Rămâne de văzut dacă vreunul dintre cei prezenți va avea curajul să pună întrebări despre jurnalul lui Ashley și acuzațiile pe care aceasta le-a lansat. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre