Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul Corneliei Catanga a dat vestea cea mare. Prima bucurie după trei ani de chin

Fiul Corneliei Catanga a dat vestea cea mare. Prima bucurie după trei ani de chin
Regretata Cornelia Catanga a făcut trei ani de când a plecat într-o lume mai bună. După atâta suferință, a venit și o veste bună.

Fiul regretatei Cornelia Catanga i-a dat tatălui cea mai bună veste pe care o putea primi vreodată. Aurel Pădureanu e în culmea fericirii.

A ieșit soarele în familia regretatei Cornelia Catanga. Fiul celebrei cântărețe și-a anunțat tatăl că se mărește familia și va deveni bunic. Viitorul tătic și-a luat soția și au fost la mormântul Corneliei Catanga pentru a-i spune că visul i s-a împlinit și va fi tată. Și i-a dus și dovada…

„Acum câteva zile am aflat ca este soția mea însărcinată în 3 lunițe, și nu mi-a venit să cred! Și am venit la mama mea împreună cu soția mea , sa-i spunem plângând în gura mare că va deveni bunică. Pentru că știu că își dorea foarte mult… dintodeauna, de fapt. Și ne-am tinut de promisiune, să mergem la ea, să-i arătăm minunăția noastră ce este în proiect, și va veni pe lume… Nu pot să descriu în cuvinte ceea ce simt… este inexplicabil… după atâta amar de timp și tristete.

Alexandru, fiul Corneliei Catanga, i-a adus mamei dovada că va deveni bunică…

Probabil Dumnezeu și măicuța mea, au avut un plan bine pus la punct ca eu să numai fiu singur, să fiu responsabil în viață, să continui ce am de continuat, și să o fac mândră pe ea și pe tatăl meu”, a spus fiul Corneliei Catanga.

„Unde ești Cornelia, să te bucuri de băiat?”

Tânărul spune că atunci când a auzit vestea cea mare, Aurel Pădureanu a făcut un gest impresionant: „A pus poza pe telefonul lui cu mama, spunând cu lacrimi în ochi: Unde ești, Cornelia? Să te bucuri de băiat, te-a făcut bunică. Ce făceai tu acum dacă aflai… erai cea mai bucuroasă de pe fața pământului. Și când l-am văzut, eu am plâns mai rău”, a mai spus fiul Corneliei Catanga.

Catanga și fiul ei pe care l-a iubit mai mult ca orice pe lume

Moștenitorul artistei e convins că „de undeva de acolo ea vede și se bucură și mă rog la Dumnezeu să coboare din ceruri, atunci când va veni momentul, să vină să îmi țină copilul în brațe și să-i de iubire multă și căldură. Așa cum mi-a dat ea mie și îmi dă în continuare. Mami meu frumos, și tati meu cel mai elegant și cel mai bun. Vă iubesc mult de tot! Și mă bucur că prin toate încercările și obstacolele vieții prin care am trecut am reușit eu și Alina să vă facem bunici într-un moment trist, dar și fericit”, a fost mesajul viitorului tătic.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre