Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul lui Donald Trump, Barron, se lansează în politică. A fost ales într-un rol foarte important

Fiul lui Donald Trump, Barron, se lansează în politică. A fost ales într-un rol foarte important
Barron, fiul cel mic al lui Donald Trump și al Melaniei, se lansează oficial în politică, la vârsta de 18 ani. Tânărul a fost ales într-un rol important și duce mai departe cariera tatălui său celebru.

Toți copiii lui Donald Trump s-au implicat la un moment dat în lumea politică din care face parte tatăl lor. Fata cea mare a lui Donald Trump spre exemplu, Ivanka, care a fost consilierul tatălui ei în timpul perioadei sale la Casa Albă, însă ulterior s-a retras din politică. Singurul care a dus o viață retrasă până acum a fost Barron, fiul cel mic al lui Trump. Acesta a împlinit 18 ani în luna martie și se lansează și el în politică. 

Tânărul va absolvi un liceul privat din West Palm Beach pe data de 17 mai, astfel că nimic nu îl mai oprește să o ia pe urmele tatălui. Barron avea doar 10 ani când Trump a ajuns președintele Statelor Unite, astfel că a fost ferit de viața publică în timpul mandatului, precum și după. Acum însă pare mai mult decât pregătit să treacă la următorul nivel. 

Barron Trump va fi delegat al statului Florida la Convenția Națională Republicană

Săptămâna acesta, Barron Trump a fost ales Partidul Republican din Florida drept unul dintre delegații generali ai statului la Convenția Națională Republicană. Președintele republicanilor din Florida, Evan Power, a spus că tânărul va servi drept unul dintre cei 41 de delegați din Florida la reuniunea națională din iulie, unde Partidul Republican urmează să îl desemneze oficial pe tatăl său drept candidat prezidențial pentru alegerile din noiembrie. 

Familia lui Donald Trump
Barron a fost protejat de ochii publicului încă de mic, de către mama sa, Melania Trump

Frații săi vitregi, Donald Trump Jr., Eric Trump și fata cea mică a lui Trump, Tiffany, fac, de asemenea, parte din delegația din Florida la convenția care va avea loc la Milwaukee în perioada 15-18 iulie. „Suntem norocoși să avem o delegație grozavă de lideri de bază, oficiali aleși și chiar membri ai familiei Trump”, a declarat Evan Power.

Ivanka Trump și soțul ei, marii absenți de pe liste 

Fostii consilieri ai Casei Albe Ivanka Trump și Jared Kushner au lipsit notabil de pe lista delegaților, ceea ce este în conformitate cu promisiunea lor de a se ține departe de politică de data aceasta. 

Ivanka Trump și Jared Kushner
Ivanka Trump și Jared Kushner au transmis că se vor ține departe de politică

Soția lui Eric, Lara Trump, joacă un rol mai important în politica republicană anul acesta, fiind recent aleasă copreședinte al Comitetului Național Republican.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre