Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul lui Romică Țociu a vorbit despre cel mai mare defect al tatălui său. Nici actorul nu s-a lăsat

Fiul lui Romică Țociu a vorbit despre cel mai mare defect al tatălui său. Nici actorul nu s-a lăsat
Romică Țociu și fiul său au făcut spectacol în America Expres. Dar lucrurile nu au fost atât de simple între cei doi.

Au plecat în cea mai mare nebunie a vieții cu emoții, dar și frică, dar conștienți că vor învinge împreună. Ce-i reproșează lui Romică Țociu fiul său.

„Plecăm încărcați cu o energie imensă și pozitivă, plină de umor și totodată cu emoții și frică, dar fiind tată și fiu vom depăși orice obstacol.”, a scris Romică Țociu pe Instagram înainte de a pleca alături de băiatul său în aventura vieții numită America Express. Nu le-a fost ușor deloc, însă actorul spune că nu va uita niciodată acele momente și este recunoscător pentru experiența trăită.

„Nu are răbdare, se enervează foarte repede”

Puși în situații deloc ușoare, tată și fiu n-au putut să nu se „înțepe”, iar Cătălin Țociu a mărturisit cât l-a stresat tatăl său în America Express. „Nu are răbdare, se enervează foarte repede. Taoată emisiunea mi-a reproșat și m-a întrebat unde l-am adus, că mai bine nu venea. Experiența aceasta, însă, nu o trăiește un om într-o viață întreagă. A fost fabulos!”, a declarat Cătălin Țociu pentru Antena 1.

Cine a plecat în aventura vieții la America Express

Romică Țociu vrea să-și vadă fiul mai calculat

Nici Romică Țociu nu s-a lăsat mai prejos. Experiența trăită alături de copilul său a fost fabuloasă, iar America Expres l-a ajutat să-și depășească limitele, însă actorul a recunoscut că „aș vrea să-l văd mai calculat pe fiul meu”.

Când va fi difuzat noul sezon America Express

Potrivit informațiilor oferite de Mona Segall și Robert Liointe, producătorii emisiunii America Express, filmările au avut loc în sudul Columbiei, Ecuador și Argentina. Cei care s-au încumetat să-și testeze limitele au fost Alexia Eram și Aris, fratele ei, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu.

Dar și Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov. De asemenea, au plecat pe un traseu spectaculos influencerițele Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș. Aventura va fi difuzată pe Antena 1 la începutul acestei toamne.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre