Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul lui Ștefan Bănică, gest incredibil pentru sora lui, Violeta. Nimeni nu s-ar fi gândit la așa ceva. „O să fie o schimbare uriașă”

Fiul lui Ștefan Bănică, gest incredibil pentru sora lui, Violeta. Nimeni nu s-ar fi gândit la așa ceva. „O să fie o schimbare uriașă”
Violeta nu există fără Radu și Radu nu există fără Violeta. Deși e o diferență de șase ani între cei doi, frații se înțeleg perfect și nu concep să stea unul fără celălalt.

Violeta a decis să plece să studieze în America și a făcut dezvăluiri incredibile legate de fratele său.

În timp ce Andreea Marin nu se poate gândi că-i va pleca fata de acasă, Violeta e pusă pe lucruri mari. În plus, a mărturisit că nu vrea să se despartă sub nici o formă de fratele ei. Tânăra susține că el îi este cel mai bun prieten și o ajută întotdeauna când dă de greutăți. „El este prietenul meu cel mai bun, uneori, glumesc!

Violeta, cel mai de preț cadou pe care viața i l-a oferit Andreei Marin

„Eu nu o să plec dacă nu-l târăsc după mine”

Ne înțelegem foarte bine, sincer. Eu nu o să plec dacă nu-l târăsc după mine. Eu refuz să plec fără fratele meu așa departe. Vreau să dau la drept, doar că îmi place și actoria ca tuturor din familia mea. Încă nu m-am decis, dar vreau să învăț și să-mi deschid și posibilitatea aceasta.

O familie fericită

„Îmi cere sfaturi de viață, sunt mai mare și trebuie să mă comport ca atare”

O să fie o schimbare uriașă și sunt foarte conștientă că e mult de muncă, e mult de călătorit, dar merită dacă ajungi la o școală sau un mediu atât de dedicat spre a fi excelent”, a declarat Violeta pentru Teo Show.

Violeta, mândră la brațul fratelui său

Pentru că e trup și suflet pentru sora sa, Radu Bănică spune că vrea să-și cumpere o casă de vacanță în America, dacă Violeta se decide să studieze acolo. „Îmi cere sfaturi de viață, sunt mai mare și trebuie să mă comport ca atare. O susțin să plece la studii, o să am o casă de vacanță”, a venit imediat răspunsul lui Radu Bănică.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre