Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. are dușmani periculoși: „Am găsit-o tăiată, cu siguranță a fost un cuțit băgat”

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. are dușmani periculoși: „Am găsit-o tăiată, cu siguranță a fost un cuțit băgat”
Radu Ștefan Bănică e un tânăr respectuos care își vede mereu de treaba lui, fără a intra în dispute. Totuși, cineva i-a pus gând rău și i-a golit buzunarul.

Situație neplăcută pentru Radu Ștefan Bănică, după ce artistul și-a găsit mașina vandalizată. Și nu e prima dată când se întâmplă. Cineva i-a pus gând rău fiului celebrului Ștefan Bănică.

Radu Ștefan Bănică susține că cineva i-a înfipt un cuțit într-una dintre roțile mașinii, recent achiziționată. De asemenea, tânărul și-a găsit autoturismul și zgâriat și lovit și asta în parcare. De parca asta nu ar fi fost de ajuns, mașina era și înclinată, așa că nu a putut nici măcar să o pornească.

Cine sunt persoanele rău intenționate

Radu Ștefan Bănică spune că atunci când avea mașina veche, nu s-a întâmplat nici un eveniment de acest gen. Artistul a menționat că nu s-a certat cu nimeni și are și loc de parcare plătit, așa că nu deranjează pe nimeni.

Dar e de părere că există cineva care vrea să-i facă rău, deși nu a găsit nici un bilet pe mașină care ar fi putut să fie un indiciu. Artistul a povestit prin ce trece în emisiunea lui Cătălin Măruță.

„Este o mașină nouă, are vreo trei săptămâni”

Radu Ștefam Bănică, supărat că cineva i-a vandalizat mașina

 „(…) Am găsit-o tăiată, cu siguranță a fost un cuțit băgat. N-am supărat pe nimeni, nu am parcat pe alt loc. Am văzut mașina cu roata spartă de când am venit la ea. Am văzut că e înclinată într-o parte. Am zis că n-are de ce.

M-am urcat în ea și nu mergea. M-am dat jos. Nu am reacționat deloc pentru că acum două zile am găsit-o lovită în parcare și acum două săptămâni am găsit zgâriată toată ușa. Este o mașină nouă, are trei săptămâni.

Am zis că nu-i nimic, o rezolvăm, o facem. Nu a fost nici măcar un bilețel pe ea. Asta e, se mai întâmplă, o reparăm.

„Mă oftic că s-a întâmplat când nici nu eram în mașină, dar învățăm, o refacem. Măcar lăsați un bilețel!”

Cred că am niște admiratori. Mașina era în parcarea mea, plătită de mine, că plătesc taxele și parcarea mea. Nu mi-a lăsat nici măcar un bilețel.

Nu știu, am eu de învățat niște lecții, dar sunt foarte curios cum în trei ani jumătate cât aveam altă mașină nu am avut nimic și acum de când o am pe asta… Mă oftic că s-a întâmplat când nici nu eram în mașină, dar învățăm, o refacem. Măcar lăsați un bilețel!”, s-a destăinuit fiul lui Ștefan Bănică.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre