Simona Ionescu / Redactor Șef

Gina Pistol vorbește despre loteria bonelor. Cât de greu i-a fost să găsească pe cineva de încredere

Gina Pistol vorbește despre loteria bonelor. Cât de greu i-a fost să găsească pe cineva de încredere
După o pauză de peste un an și jumătate, Gina Pistol s-a întors în televiziune, spre bucuria fanilor. A rezolvat problema supravegherii lui Josephine. Vedeta a vorbit cât de greu i-a fost să găsească o bonă bună pentru fetița sa.

Josephine își fascinează părinții zi de zi. Gina Pistol și Smiley sunt topiți după ea, de aceea alegerea unei bone a fost un episod complicat.

„Cei patru fantastici”

După o pauză binemeritată, Gina Pistol a revenit în forță pe micile ecrane și alături de Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea formează grupul celor „4 fantastici”. Vedetei nu i-a fost însă deloc ușor să găsească o persoană potrivită care să o suplinească, în perioadele în care e plecată la filmări. Încercări au fost destule, dar au existat și experiențe neplăcute.

Mulți părinți au trecut prin experiențe asemănătoare, iar persoanele care s-au prezenta ca bone erau, de fapt, femei care doreau doar să câștige bani.

Gina Pistol: „Copilul e ca un burete”

Gina e conștientă că o bonă „își pune amprenta în viața copilului”, nu e „doar o persoană care îi dă să mănânce”.

„Copilul, până la o anumită vârstă, imită. E ca un burete. Ia de la fiecare și lucruri bune și lucruri mai puțin bune. (…) Am avut câteva experiențe neplăcute și e cam ca la ruleta rusească. Ai glonțul sau nu ai glonțul pe țeavă. Așa-i și la noi”, a spus vedeta într-un interviu pentru Unica.ro.

„E un om simplu, cu principii sănătoase de viață”

Gina Pistol, despre loteria bonelor

Situația s-a remediat acum și au găsit o fată care se potrivește perfect cerințelor sale și care o ajută nu doar în creșterea lui Josephine, ci și cu casa. Josephine și bona au o „relație foarte faină” și e foarte mulțumită de fată, pentru că este „un om simplu, cu principii sănătoase de viață”. Pe lângă bonă însă, de micuță are grijă toată familia.

„Și noi, bunicii, când au și ei timp și pot, unchii, adică fratele meu și fratele lui Andrei. Știi că e vorba aia, ca să crești un copil ai nevoie de un sat întreg. Avem satul”, a mai spus Gina Pistol.

În ceea ce o privește pe micuță, e adorabilă. Iubește vara și apa, iar părinții își fac timp cât mai des pentru a o duce la piscină și speră să ajungă și pe litoral.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre