Simona Ionescu / Redactor Șef

Gina Pistol radiază între Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu. Fanii s-au dezlănțuit

Gina Pistol radiază între Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu. Fanii s-au dezlănțuit
Emoțiile telespectatorilor au luat sfârșit, ieri, după ce vestea a fost anunțată: Gina Pistol reface echipă cu cei trei chefi celebri, la MasterChef, show-ul gastronomic de la PRO TV. Avem însă noi informații despre protagoniști și cea mai așteptată emisiune din toamnă.

Gina Pistol radiază între Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu, după ce echipa de patru s-a reunit din nou. Se dansează pe Eminem, iar primele imagini din platourile de filmare au devenit publice.

PRO TV a anunțat oficial startul filmărilor la sezonul cu numărul 9 al MasterChef, iar știrea ați citit-o ieri pe site-ul nostru. Jurații sunt foștii „chefi la cuțite” de la Anetna 1, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Încă de când s-a aflat de revenirea lor în televiziunea unde au început să se afirme, s-a speculat dacă soția lui Smiley li se va alătura în calitatea de prezentatoare a emisiunii sau nu. Acum se știe că așa va fi. Gina a fost prezentată oficial ca și gazdă a show-ului.

Gina Pistol radiază între cei trei chefi

Se dansează pe Eminem și versurile alese de Gina Pistol sunt exact cele potrivite, într-un clip postate de vedetă, de unul din chefi, dar și pe contul oficial de Instagram al emisiunii. Blondina a ales exact versurile potrivite din refrenul piesei „Without me” a lui Eminem – „Guess who’s back, back again?”, iar distracția e maximă.

Nici fanii nu au stat departe de așa o bucurie. Postarea Ginei a strâns aproape 50.000 de aprecieri în jumătate de zi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

„Bravo vouă! Ce frumoasă prietenie s-a legat între voi… mă bucur că sunteți din nou împreună! Succes vă doresc!”, a comentat un internaut, în timp ce altcineva a avut cuvinte de apreciere la adresa viitoarei prezentatoare: „Gina este Gina!!!! Farmecul emisiunii! Așa cum cei trei Chefi nu pot fi înlocuiți, nici Gina nu are egal!!!

Rivalitatea dintre Antena 1 și PRO TV, pusă pe tapet

Evident, fanii nu au avut rețineri în a aminti și de emisiunea „rivală” de la care au plecat atât cei trei jurați, cât și prezentatoarea.

„În sfârșit Smiley nu se mai ceartă cu tine la ce canal să vă uitați”, a comentat cineva. 

„La Chefi la cuțite mă uitam pentru voi, nu mai sunteți voi nu mai are nici un farmec, abia aștept să vă urmăresc la ProTv” sau „Felicitări! De-abia așteptam! Personal, fără sa fiu răutăcioasă, pur și simplu am încercat, dar nu am putut să privesc decât primele 5 min. Nu am nimic cu dumnealor de la Antenă, dar pur și simplu Chefii și Gina ne-au “intrat în sânge”! Vă iubim! Mult succes!”, au fost unele dintre comentarii.

Bontea, Dumitrescu, Gina și Scărlătescu
Fosta echipă Chefi la cuțite s-a reunit oficial la PRO TV și face MasterChef (Instagram)

Nu au lipsit nici criticile. Nu puțini au fost fanii care și-a manifestat furia, considerând că plecare celor trei chefi de la Antena 1 pentru televiziunea rivală a fost o mare trădare. „Chefii de la Antena sunt  foarte buni iar de prezentatoare nu ducem lipsă toate sunt drăguțe si simpatice în felul lor”, a scris cineva.

Când se va difuza noul sezon MasterChef

După o rundă intensă de preselecții, de lunile trecute, acum PRO TV a anunțat oficial filmările la noul sezon MasterChef. Așa cum s-a comunicat oficial, cei trei jurați sunt foștii „chefi la cuțite”, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Lor li s-a alăturat oficial, de ieri, Gina Pistol, în calitate de prezentatoare. Cei patru au făcut echipă sezoane la rând la Antena 1, în cadrul emisiunii Chefi la cuțite, cea care i-a consacrat pe cei trei bucătari, ca mari vedete în ale gătitului și televiziune.

Filmările noului sezon MasterChef sunt în plină desfîșurare (Instagram)

Acum, PRO TV a început campania de promovare a noii emisiuni ce se va difuza din toamna acestui an, după ce preselecțiile au început încă din primele zile ale lunii mai. „E timpul să îţi duci pasiunea la nivelul MasterChef. Acum ai unul, două, trei motive în plus ca să te înscrii. Hai să îţi iei şorţul!”, au spus cei trei bucătari în spotul cu care anunțau startul preselecțiilor pentru MasterChef.

Reprezentanții ProTV au anunțat, printr-un comunicat de presă că a început procesul de pre-producție pentru noul sezon. 

„MasterChef este formatul original de televiziune, cel mai de succes, care a creat o revoluție culinară în toată lumea, inclusiv în România.

Este show-ul care a transformat milioane de telespectatori de pe tot globul în pasionați de mâncare și ne-a inspirat să experimentăm în propriile bucătării. Suntem bucuroși că putem anunța astăzi începerea procesului de pre-producție pentru noul sezon MasterChef, pe care telespectatorii îl așteaptă cu nerăbdare”, a transmis Antonii Mangov, directorul de programe al PRO TV.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre