Simona Ionescu / Redactor Șef

Acuzații grave la adresa lui Cătălin Scărlătescu. Ce spune avocata celebrului bucătar

Acuzații grave la adresa lui Cătălin Scărlătescu. Ce spune avocata celebrului bucătar
Avocata lui Cătălin Scărlătescu scoate la iveală detalii tulburătoare despre procesul dintre Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu. Pe capul clientului său s-au aruncat acuzații grave.

Avocata simpaticului Cătălin Scărlătescu a vorbit despre ce se întâmplă acum în procesul dintre cei trei chefi și Antena 1.

Potrivit informațiilor oferite de aceasta, avocații Antenei 1 îl acuză pe Cătălin Scărlătescu de un prejudiciu de 3,7 milioane de euro. Pe de altă parte, în timpul audierilor care au avut loc în instanță, producătoarea emisiunii Chefi la cuțite, Mona Segal ar fi avut o reacție la adresa foștilor colegi, subliniind că „poate oricând să facă alții ca ei”.

Antena 1 a luat legătura cu deținătorii licenței MasterChef

După ce Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea au plecat de la emisiune, Antena 1 a luat legătura cu cei care dețin licența MasterChef, iar corespondența avută a fost depusă în instanță. Aceștia au răspuns că licența MasterChef pentru România aparține postului ProTV, informează o publicație media.

Chefii au fost hărțuiți de Antena 1

Cei trei chefi se luptă să-și dovedească nevinovăția

Pe de altă parte, apărătoarea lui Scărlătescu susține că Antena 1 le-a făcut zile fripte celor trei prieteni bucătari, hărțuindu-i și încercând să le facă cea mai proastă imagine în fața partenerilor comerciali.

ProTV poate pierde licența MasterChef

Mai mult, Antena 1 a cerut ca Scărlătescu să nu apară la ProTV în emisiunea MasterChef până când procesele nu se vor termina. Numai că, spune avocata ProTV, dacă se va opri emisiunea MasterChef e posibil ca licența emisiunii să se piardă.

Cătălin Scărlătescu și ProTV au depus și solicitări pentru cheltuielile de judecată care se ridică la suma de 28.000 de lei. Antena 1 a mers și mai departe, invocând „Clauza 3.3”, potrivit căreia Scărlătescu trebuia să ofere aceleași condiții trustului, în cazul unei oferte de la un terț.

Apărătoarea bucătarului n-a acceptat așa ceva, motivând că Antena 1 a dat dovadă de „violență psihică asupra chefilor”. Și pentru că s-a săturat de atâtea presiuni ale Antenei 1, avocata lui Scărlătescu a pus piciorul în prag: „nu vrem să mai auzim de reclamantă”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre