Simona Ionescu / Redactor Șef

Chef Cătălin Scărlătescu luat în râs de iubita lui, Doina Teodoru. Ce îi reproșează actrița

Chef Cătălin Scărlătescu luat în râs de iubita lui, Doina Teodoru. Ce îi reproșează actrița
Chef Cătălin Scărlătescu formează deja de câțiva ani un cuplu cu actrița Doina Teodoru. Cei doi s-au mutat împreună rapid după ce au început relația, iar acum tânăra dă din casă.

Chef Cătălin Scărlătescu a ajuns să fie luat în râs de iubita lui, Doina Teodoru. Aceasta îi reproșează, mai  în glumă, mai în serios, lucruri destul de grave.  Este vorba de al treilea membru al familiei.

Deși  îi despart 17 ani, Scărlătescu și Doina Teodoru sunt un cuplu sudat.  După ce s-au îndrăgostit unul de altul, cei doi s-au mutat împreună rapid, practic la numai câteva luni de la debutul relației. Iar cel  care a „orchestrat” acest lucru a fost pisica actriței, Kiwi.

Chef Cătălin Scărlătescu
Chef Cătălin Scărlătescu s-a îndrăgostit și de pisica Doinei Teodoru, pe care a reușit să o îngrașe grozav, hrănind-o în exces (Instagram)

Scărlătescu o adoră pe pisica iubitei sale. Practic, a fost dragoste la prima vedere și cu felina. „Aici m-a ajutat Kiwi, pisica ei. Doina îmi spunea mereu: „Merg să-i dau de mâncare pisicii. Așa că, la un moment dat, i-am zis: „Ia-ți, dragă, pisica, și vino-ncoace! (râde). Și-acum, la pachet, avem două. Mie îmi plac animăluțele, așa că mi-a luat foarte puțin timp până când am cucerit-o și pe pisică”, a dezvăluit chef Cătălin Scărlătescu despre mutarea împreună cu iubita sa.

Cătălin Scărlătescu luat în râs de iubita lui

Acum Doina Teodoru îl ia în derâdere pe iubitul ei celebru și asta tocmai din cauza pisicii. Actrița a dezvăluit mai multe clipuri pentru a arăta că iubitul ei este exagerat de grijuliu cu pisica Kiwi. Practic, așa cum se spune că animalele de companie ajung să semene cu stăpânii, pisicuța suplă a Doinei Teodoru, Kiwi, a devenit, de când s-a mutat acasă la chef Cătălin Scărlătescu, asemeni lui.

Mai precis, a luat proporții grozave, fiind de-a dreptul îndopată de acesta. „Kiwi a devenit o bilă”, dezvăluie Doina Teodoru, care îl și arată pe iubitul ei cum își servește animăluțul favorit cu salam de pe pizza. Când Scărlătescu lipsește de acasă, pisica intră de-a dreptul în sevraj, deoarece nu are cine să o îndoape, dezvăluie actrița.

Chef Dumitrescu despre soția lui: „E intersită!”

Chef Florin Dumitrescu și soția sa, Cristina, au mers la meci, seara trecută, ca să își susțină echipa de fotbal preferă. Cei doi sunt fani Inter Milano.

Și au participat inclusiv la coregrafia albastră de pe stadion. Partenera de viață a îndrăgitului chef a distribuit mai multe imagini din peripeția lor la meciul echipei care este numărul 1 în Italia din această primăvară.

Chef Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina, au pasiuni comune, printre care și fotbalul de calitate (Instagram)

Cristina Dumitrescu are 40 de ani, fiind, cu patru, mai mare decât soțul ei, iar anul acesta împlinesc un deceniu de căsnicie. Chef Florin Dumitrescu își alintă soția cu „blonda mea preferată”. Ei au împreună doi copii și sunt doi părinți și soți fericiți.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre