Simona Ionescu / Redactor Șef

Înainte de MasterChef 2024, chef Florin Dumitrescu a furat startul și a plecat

Înainte de MasterChef 2024, chef Florin Dumitrescu a furat startul și a plecat
Știrea primăverii a fost anunțul oficial al reîntoarcerii celor trei foști „chefi la cuțite” la PRO TV, la MasterChef 2024. Echipa completă așteaptă acum preselecția concurenților.

Înainte de MasterChef 2024, chef Florin Dumitrescu a furat startul și a plecat. După ce în ultimele săptămâni și-a petrecut mult timp alături de colegii săi jurați, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu a decis să ia o pauză alături de familie. Și-a luat fiicele lor și pe soția Cristina și au plecat în vacanță. Nu peste mult timp, el și ceilalți doi prieteni de la MasterChef 2024 vor avea multă treabă.

„Scuze, suntem complet nemachiati si cu un filtru mic, dar cine ne cunoaste stie ca suntem sinceri.

Chiar imi era dor de linistea asta pe care o traim azi. Fetele sunt mai mari, am scapat de scutece, am zburat pana aici, deci am castigat ore in plus pentru vacanta. La intoarcere ne asteapta o noua era in care sunt sigur ca vom fi super fericiti. Daca nu postez zilele urmatoare sa ne iertati. Pentru orice urgenta lasati un comentariu sau un mesaj si revin eu”, a anunțat îndrăgitul chef Florin Dumitrescu pe rețelele sociale.

Cum arată hotelul de lux unde s-a „refugiat” chef Dumitrescu

Cristina Dumitrescu a dezvăluit paradisul grecesc în care a ajuns familia sa în vacanță. Ei s-au cazat într-un hotel de cinci stele cu patru restaurante și șase baruri, în Kassandra, aproape de Salonic.

Hotelul unde s-a cazat chef Florin Dumitrescu are patru restaurante, șase baruri și piscină în stil lagună (Booking)

Peisajul este superb de la fereastra care dă spre plajă. În plus, hotelul are o piscină în stil lagună. Doar temperatura aerului e destul de scăzută – 19 grade Celsius, după cum a dezvăluit chef Florin Dumitrescu care, probabil, nu va reveni prea bronzat din vacanță.

Când va începe difuzarea MasterChef 2024  cu noua formulă de jurați

După plecarea cu scandal de la Antena 1, unde Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost membri ai juriului în cadrul emisiunii Chefi la cuțite timp de câțiva ani, PRO TV a anunțat oficial revenirea celor trei chefi la MasterChef, show-ul care i-a consacrat. „Suntem extrem de încântați să anunțăm reluarea unuia dintre cele mai populare formate TV, care a generat o adevărată revoluție în gastronomie și a inspirat milioane de telespectatori din întreaga lume: MasterChef.

Pentru noul sezon MasterChef au început preselecțiile (Instagram)

Știu că mulți dintre telespectatorii PRO TV așteptau această veste și sunt mai mult decât fericiți să confirm că, în 2024, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor fi cei trei jurați ai MasterChef România”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

În timp ce înscrierile pentru MasterChef 2024 sunt încă deschise, data exactă de începere a emisiunii nu a fost încă confirmată oficial.

Cu toate acestea, sursele de la Likez.ro sugerează că noul sezon ar putea începe în toamnă, cel mai probabil în septembrie 2024, având în vedere că prima lună de toamnă  marchează, de obicei, noua grilă. Pe de altă parte, pregătirea emisiunii și filmarea episoadelor, necesită timp. Sursa Rețete și Vedete ne-a informat că emisiunea se va difuza, cel mai probabil, sâmbătă seara.

Sursa foto: Instagram, Booking

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre