Simona Ionescu / Redactor Șef

Imaginile luxului. Vedeta plătește 40.000 de dolari pe noapte ca să trăiască așa în vacanță

Imaginile luxului. Vedeta plătește 40.000 de dolari pe noapte ca să trăiască așa în vacanță
Vedetele de la Hollywood pare că se întrec în lux. Practic doar cele mai „sărace” trăiesc în vile care costă milioane de dolari, restul optează pentru unele care valorează zeci. Când pleacă în vacanțe, se răsfață de asemenea în stabilimente opulente.

Când vine vorba de luxul în care trebuie să stea ea, soțul și cei trei copii ai lor, Jessica Simpson  nu se uită la  bani. Vila pe care a ales-o pentru vacanța familiei este de o bogăție exorbitantă. Familia plătește nu mai puțin de 40.000 de dolari pentru fiacre noapte petrecută în reședință.

Jessica Simpson și-a dus familia în vacanță în Mexic, într-o locație de lux

Cei șase, pentru că sunt însoțiți și de mama vedetei, au la dispoziție 5 valeți, practic câte unul pentru fiecare membru al familiei, plus trei chefi în bucătărie. Mai există portar, menajeră, serviciu de securitate.

Vedeta a închiriat vila cu 40.000 de dolari pe noapte

Jessica Simpson și soțul ei, Eric Johnson, își petrec vacanța cu familia la o reședință privată de lux numită Villa La Datcha din Cabo San Lucas, Mexic.

Jessica Simpson a plătit 40.000 de dolari pe noapte în vacanță (Sun Cabo Vacations)

Cuplul, împreună cu cei trei copii ai lor – Maxwell, 11 ani, Ace, 10 ani și Birdie, 5 ani – și mama cântăreței, Tina Simpson, au petrecut vacanța de primăvară 2024 la frumosul conac care poate fi închiriat pentru 35.000 până la 40.000 de dolari pe noapte, potrivit site-ului Sun Cabo Vacations, arată Page Six. „2024 Spring Breakin’ cu familia a fost EPIC!”, a dezvăluit, luni, Jessica pe Instagram. Ea mai dezvăluie că familia ei, dar mai ales copiii, au trăit acolo „momente memorabile” pe care „le vor prețui o viață întreagă!”.

Familia Jessicăi Simpson a avut la dispoziție servitori și 3 chefi

Oaspeții sunt răsfățați de personalul vilei format din 22 de persoane, disponibile 24 de ore din 24. Proprietatea de 2.000 de metri pătrați de pe malul mării poate găzdui până la 20 de persoane și are 10 dormitoare în stil aztec, fiecare cu baie privată. Casa extrem intim poziționată este situată într-o comunitate închisă și oferă servicii de top și o gamă largă de facilități.

Fiecare din cele 10 dormitoare are propria baie și propriul dressing (Sun Cabo Vacations)

Bucătăria gourmet este dotată cu orice aparat necesar în cazul în care oaspeții aleg să-și pregătească propriile gustări în afara mâncărurilor pregătite de cei cinci chefi.

Vila de lux este deservită de personal 24 de ore din 24 (Sun Cabo Vacations)

„Fiecare dintre cele 10 dormitoare spațioase a fost proiectat cu un stil luminos mexican-american și include propria baie privată și dressing”, afirmă site-ul web al vilei. Două dintre suitele principale au propriile terase private, dintre care una are șemineu, iar cealaltă duce la o piscină infinită luxoasă cu vedere la ocean.

Culmea luxului: cameră de zăpadă la ocean

Locuința opulentă are un home theater perfect pentru o seară de film, precum și un centru personal de fitness cu vedere la plajă și echipamente de ultimă generație, cum ar fi benzi de alergare, aparate de vâslit, biciclete și o stație de ridicare a greutăților.

Baia turcească amplă este punctul central al zonei spa a vilei închiriată de Jessica Simpson (Sun Cabo Vacations)

După ce au transpirat făcând sport, oaspeții au opțiunea de a se relaxa în centrul spa cu saună, baie turcească interioară și sală de masaj. Spațiul de wellness are, de asemenea, o cameră de zăpadă unde vizitatorii se pot răcori la o temperatură rece de -40 de grade.

Au închiriat și un iaht de lux

Între timp, crama extinsă găzduiește o colecție de peste 3.000 de sticle de vin pentru „cei mai fini cunoscători”, după cum afirmă site-ul vilei, deși oaspeții se pot bucura, de asemenea, de orice cocktail își doresc, oricând, și de sortimente de bere preparate local. Terenurile reședinței sunt la fel de generoase ca și interiorul casei. Mai multe șezlonguri și cabane sunt amenajate pentru o bronzare optimă, iar zona piscinei este dotată cu o cadă cu hidromasaj și duș în aer liber.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson)

O masă în aer liber pentru 20 de persoane este situată pe una dintre terasele mari cu vedere la plajă, în timp ce grădinile luxuriante și verdeața frumoasă înconjoară locul plin de farmec. În timp ce erau în vacanță, într-una din zile, Jessica Simpson și familia ei s-au bucurat de o ieșire pe un iaht de lux. Ei au andocat lângă Arcul din Cabo San Lucas, cunoscut local sub numele de El Arco, unde au înotat și au pescuit în timp ce admirau faimoasa formațiune stâncoase.

Sursa foto: Instagram, Sun Cabo Vacations

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre