Simona Ionescu / Redactor Șef

Vreți să scăpați de obsesia că v-ați îngrășat? Faceți ce a făcut Jessica Simpson

Vreți să scăpați de obsesia că v-ați îngrășat? Faceți ce a făcut Jessica Simpson
Faimoasa cântăreață a avut ceva probleme cu fluctuațiile de greutate de-a lungul anilor. Acum însă, Jessica Simpson a rezolvat problema. Cum scăpați de obsesia că v-ați îngrășat.

Jessica Simpson a avut probleme cu greutatea în trecut, după ce a născut-o pe prima sa fiică, Maxwell Drew, în 2012. Cântăreața avea după naștere 95 de kilograme, lucru care i-a șocat pe fanii din întreaga lume. Ulterior, a tot avut probleme cu fluctuația de greutate, mai ales după nașterea celui de-al doilea copil. Acum însă, Jessica Simpson a rezolvat problema într-un mod cât se poate de simplu. 

Cel mai recent, Jessica a revenit în tabăra „slabilor”, după ce a pierdut un record de nu mai puţin de 45 de kilograme, după ce a născut, în martie 2019, al treilea ei copil şi al soţului Eric Johnson, o fetiţă numită Birdie Mae. 

Jessica Simpson a scăpat de obsesia că s-a îngrășat. A aruncat cântarul 

Jessica Simpson în 2021, alături de soțul ei.

Cu toate că anul trecut a slăbit și chiar a încăput într-o pereche de blugi pe care îi purta în urmă cu 20 de ani, Jessica a avut mult timp obsesia greutății. Pentru aceasta însă a găsit o soluție ingenioasă. Pur și simplu a aruncat cântarul din casă. Artista a mărturisit că nu are idee câte kilograme are acum. „Nu am nici cea mai vagă idee cât cântăresc”, a declarat Jessica. 

De asemenea, Simpson a mărturisit că nu se mai stresează cu acest aspect. Ba din contră, dacă nu se poate închide la pantaloni, pur și simplu are la îndemână o mărime mai mare. „Vreau doar să mă simt bine și să mă pot închide la pantaloni. Dacă nu, am altă mărime. De fapt, am toate mărimile. Am încercat din greu să nu las asta (n.r. greutatea) să mă definească”, a încheiat artista. 

Pe lângă cariera ei în muzică și actorie, Jessica Simpson a lansat în anul 2005 propria colecție de haine, “The Jessica Simpson Collection”, brand din care a încasat peste un miliard de dolari.

Foto: Facebook, Instagram

Brad Pitt și Leonardo DiCaprio, pe urmele lui Demi Moore și Patrick Swayze. Ce fac cei doi împreună în timpul liber

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre