Brad Pitt și Leonardo DiCaprio, pe urmele lui Demi Moore și Patrick Swayze. Ce fac cei doi împreună în timpul liber

Brad Pitt și Leonardo DiCaprio, pe urmele lui Demi Moore și Patrick Swayze. Ce fac cei doi împreună în timpul liber
Brad Pitt și Leonardo DiCaprio sunt amândoi faimoși și iubiți de fani din întreaga lume. Puțini știu însă că pe cei doi îi leagă și o prietenie strânsă. Iată ce activități întreprind împreună.

Prietenia dintre Brad Pitt și Leonardo DiCaprio s-a dezvoltat în ultimii ani, iar în 2021, la Gala Oscar, starul din „Legendele Toamnei” a dezvăluit cum s-a „îndrăgostit” de actorul din „Titanic”. În timpul discursului de prezentare a actrițelor nominalizate la premiul pentru Cea mai bună actriță în rol secundar, Brad Pitt a mărturisit: „Dragostea mea pentru filme a început la drive-in-ul local, urmărindu-i pe Clint Eastwood și Godzilla”.

Apoi a dezvăluit cum colegele sale de la Hollywood s-au îndrăgostit de filme de la o vârstă fragedă. A adăugat că „Amanda Seyfried s-a îndrăgostit de Leo în Romeo și Julieta”, iar Pitt a adăugat: „Și eu!”. Brad a lucrat cu Leo în 2019 la filmul lui Tarantino, „Once Upon a Time in Hollywood”, iar pentru rolul său a fost răsplătit cu Oscarul pentru Cel mai bun actor în rol secundar. Atunci, Pitt i-a mulțumit lui Leo în discursul său: „Leo, nu aș fi fost aici fără tine”. Apoi a continuat, glumind: „Cu toate acestea aș fi împărțit pluta (făcând referire la una dintre scenele din Titanic”).

Brad Pitt și Leo DiCaprio s-au apucat de olărit. Pitt are propriul său studio 

Pentru că cei doi sunt prieteni, e normal să aibă diverse activități împreună. Însă cea mai recentă este de-a dreptul interesantă. Se pare actorii s-au descis să o ia pe urmele filmului „Ghost”, care i-a avut ca protagoniști pe Demi Moore și Patrick Swayze. Scena de olărit dintre actori a rămas celebră de atunci. Se pare însă că activitatea îi atrage și pe Brad Pitt și Leo DiCaprio, căci Pitt are propriul lui studio. Iar DiCaprio merge des acolo și practică olăritul, alături de prietenul său. 

„Brad are propriul studio de sculptură în locuința sa și lui Leo îi place să vină în vizită și să îl folosească”, a dezvăluit o sursă pentru The Sun. „Câteodată petrec timpul cu prietenii artiști ai lui Brad, alteori sunt doar ei doi. Leo aduce sendvișuri de la localul lor favorit, Fat Sal’s, și petrec o noapte a băieților creând opere de artă până dimineața”, a mai adăugat persoana respectivă.

Foto: Facebook

David și Victoria Beckham preferă viața la țară, în conacul englezesc de 6 milioane de lire