Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu și-au pregătit cu atenție revenirea la MasterChef 2024. Au avut strategie!

Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu și-au pregătit cu atenție revenirea la MasterChef 2024. Au avut strategie!
Vestea că cei trei chefi Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu se întorc la PRO TV a venit ca o surpriză pentru unii, însă a reprezentat pentru alții cronica unei întoarceri pregătite înca din luna februarie, când se anunțau preselecțiile. Indiciile marii reîntoarceri, deși subtile, nu au fost inexistente. Iar acum, bucățile de puzzle s-au legat în sfârșit, căci Chefii Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu și-au pregătit cu atenție revenirea la MasterChef 2024.

În luna februarie a acestui an, chiar în primele zile, PRO TV anunța cu fast că emisiunea MasterChef se întoarce în 2024: „Au început înscrierile pentru un sezon mai așteptat ca niciodată!”, scria PRO TV în comunicatul din 5 februarie. Iar recent s-a aflat oficial și de ce era atât de așteptat, căci reprezintă marea întoarcere a celor trei chefi plecați de la Chefi la cuțite cu scandal. 

Tot atunci s-a dat drumul și la înscrierile oficiale, după cum anunța postul de televiziune. „MasterChef este formatul original de televiziune, cel mai de succes, care a creat o revoluție culinară în toată lumea, inclusiv în România. (…) Suntem bucuroși că putem anunța astăzi începerea procesului de pre-producție pentru noul sezon MasterChef, pe care telespectatorii îl așteaptă cu nerăbdare”, a spus Antonii Mangov, Programming Director PRO TV, la momentul respectiv. 

Josef Hadad, printre numele care au creat diversiunea 

La câteva zile distanță, mai precis pe data de 8 februarie, presa anunța că au început și preselecțiile pentru chefii care vor fi parte din juriu. Se spunea atunci că data la care ar fi avut loc castingul a fost 1 februarie. Chiar pagina de Instagram Viperele Vesele, care de obicei anunța câștigătorii unor show-uri de la Antenă, anunța surprize de proporții la MasterChef 2024. 

Joseph Hadad a fost unul dintre numele vehiculate ca fiind pe lista posibililor jurați

Surpriză a fost cu siguranță pentru o mare parte dintre fanii emisiunii, însă nu în sensul în care a fost promovată. Diversiunea numelor de chefi celebri anunțați „pe surse” de Viperele Vesele a cuprins nume precum Josef Hadad, Iosif Ștefănescu sau Johnny Susala. Nimic din toate acestea însă nu s-a confirmat ulterior. 

Chefii la preselecții Pro, Scărlătescu și Bontea pe treaba lor 

În timp ce PRO TV făcea, conform propriilor vorbe, preselecții de chefi, adevărații jurați erau fiecare pe treaba lor. Florin Dumitrescu era ocupat în acea perioadă cu brunch-ul controversat de la Stejarii, astfel că indicii de la el nu prea au fost. 

Cătălin Scărlătescu a dus-o pe Doina Teodoru la Paris

Cătălin Scărlătescu în schimb a profitat, probabil, de ultimele zile libere înainte de MasterChef 2024 și a dus-o pe Doina Teodoru într-o mini vacanță în Franța. Sorin Bontea a fost cel mai elocvent dintre toți. Pe 4 februarie chef-ul posta pe Instagram o poză cu Mihai Bobonete, actualul lui coleg din PRO TV.

Sorin Bontea și Mihai Bobonete priveau apusul împreună, ca doi viitori colegi 

Chef Sorin Bontea și Mihai Bobonete, una dintre vedete PRO și totodată viitorul coleg al lui Bontea, se pozau în timp ce lăsau apusul în spate: „A venit să-i arăt răsăritul, dar atât de frumos este la Holbina încât am rămas să-mi arate el apusul🤣”, scria bucătarul în dreptul pozei postate pe 4 februarie, adică la două zile de la anunțul începerii înscrierilor în sezonul 9 MasterChef 2024. 

Sorin Bontea și Mihai Bobonete priveau apusul, ca doi colegi ai aceluiași trust.
Sursa foto: Instagram

Răsărit sau apus, imaginea înfățișează până la urmă doi colegi de trust care se bucură de puțin timp petrecut împreună. Până la urmă, în afară de Florin Dumitrescu, care a avut ceva belele neprevăzute în acea perioadă, cu brunch-ul de la Stejarii unde a fost acuzat de o clientă care s-a simțit neglijată.

Ceilalți doi chefi în schimb au avut tot timpul din lume să se pregătească fizic și psihic pentru marele anunț al revenirii, care era deja știută intern la momentul respectiv cel mai probabil. 

Smiley și Andreea Esca, reacții de bucurie publică pentru marea reîntoarcere 

Dincolo de comunicatele publice din toată această perioadă, Rețete și Vedete scria încă de anul trecut că  Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu sunt în cărți pentru o nouă emisiune la PRO TV. E greu de crezut că fix vedetele postului nu au știut acest lucru la momentul din luna februarie, când toată lumea anunța MasterChef 2024, dar fără jurații cheie.

Andreea Esca s-a putut bucura public abia după anunțul oficial al revenirii

Totuși, deși felicitările în privat probabil au venit cu luni în urmă, cele oficiale s-au publicat abia după comunicatul PRO TV de zilele trecute. Andreea Esca, emblema postului PRO TV, a publicat pe Instastory poza celor trei chefi, alături de exclamația „Opaaa”. 

Vine și Gina Pistol la PRO TV sau mai avem de așteptat?

La fel a reacționat și Smiley pe pagina lui de Instagram. Despre Smiley s-a aflat acum că știe să fie discret. Și dacă ne gândim că soția sa, Gina Pistol, s-a arătat deschisă la propuneri de revenire în televiziune, posibil ca discreția cântărețului să meargă dincolo de granițele revenirii celor trei chefi. 

Rămâne de văzut dacă Gina Pistol se va alătura și ea celor trei jurați de la MasterChef 2024

Cât despre Andreea Esca, nu se îndoia nimeni de abilitățile acesteia în materie de discreție, cu precădere că întreaga țară știe cât de diplomat și-a apărat până acum fluturașul de salariu lunar, în ciuda încercărilor celorlalți de a desluși cel mai bine păstrat secret din România. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre