Simona Ionescu / Redactor Șef

Fostul jurat Chefi la cuțite, schimbare de carieră. Are talent și un ajutor de nădejde

Fostul jurat Chefi la cuțite, schimbare de carieră. Are talent și un ajutor de nădejde
După ce au devenit vedete apărând la Antena 1, în calitate de jurați în emisiunea Chefi la cuțite, ani la rând, cei trei, Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea au decis că vor în altă parte. Urmarea o știți. Unul dintre ei a luat acum o decizie.

În timp ce fiecare din cei trei își continuă cariera cum știu mai bine, unul din foștii jurați vedetă ai emisiunii Chefi la cuțite a făcut o schimbare în carieră. Este vorba de chef Cătălin Scărlătescu. În timp ce pe profilurile de socializare ale colegilor și prietenilor săi Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, la ocupație apare mențiunea „chef”, la el nu mai e. Florin Dumitrescu se prezintă simplu, „chef”, Sorin Bontea își spune „persoană publică, romanian chef”, în timp ce Cătălin Scărlătescu a devenit „creator digital”, așa cum puteți vedea în imaginea  următoare.

Noul sezon Chefi la cuțite 2024 are alți chefi jurați.  Foștii, Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu, au fost dați în judecată de trustul Antenelor, pe de o parte, apoi chefii au dat trustul la rândul lor în judecată.

Fostul jurat Chefi la cuțite își crește comunitatea de fani

Pauza de emisiuni îi oferă lui Cătălin Scărlătescu șansa să se reinventeze, căci talent la povestit are, după cum a arătat pe rețelele sociale, dar și în emisiune, uneori. Și va avea mai mult timp să petreacă cu iubita sa, actrița Doina Teodoru, care îi e un ajutor de nădejde. Cei doi au petrecut ultimele weekenduri în Delta Dunării, iar având în vedere ultima postare a  creatorului digital ar putea să fi plecat într-o nouă excursie exotică. El a postat o frunză de bananier pe care stau cuminți, probabil prăjiți, mai mulți scorpioni negri de dimensiuni impresionante. „Și dacă nu am scoici ,,, pot sa vin cu prietenii mei “elefanții” ?????”, a scris Scărlătescu.

Transformarea lui în creator digital îi merge bine. Fostul jurat de la Chefi la cuțite are o comunitate cu peste 586.000 de fani. Ceilalți doi foști colegi de emisiune i-au luat-o de mult înainte. Bunăoară, chef Florin Dumitrescu se laudă cu peste 606.000 de urmăritori, dar cel care le dă clasă e al treilea. Chef Sorin Bontea se apropie vertiginos de 900.000 de urmăritori pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre