Simona Ionescu / Redactor Șef

Chef Scărlătescu e supărat că nu a fost plătit și și-a dat drumul la gură. „Antena 1 visează cai verzi pe pereți”

Chef Scărlătescu e supărat că nu a fost plătit și și-a dat drumul la gură. „Antena 1 visează cai verzi pe pereți”
Săptămâna viitoare  începe noul sezon Chefi la cuțite, cu o premieră maraton pentru ediția cu numărul 13. În timp ce noii jurați ai emisiunii au mari emoții ca la orice început, foștii protagoniști se judecă cu trustul unde nu au mai vrut să fie vedete.

Unul din cei trei foști Chefi la cuțite, Cătălin Scărlătescu, e supărat că nu a fost plătit și s-a lansat într-o adevărată teorie a conspirației. Așa cum știți, el și colegii lui, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, au decis să nu se mai prezinte la filmările noului sezon, în toamnă, menționând că sunt „obosiți” după vacanța de vară.

În timp ce au apărut zvonuri că negociau în secret cu postul de televiziune rival, Pro TV, trustul Antenelor s-a văzut nevoit să îi dea în judecată pentru nerespectarea contractelor asumate.

Foștii jurați Chefi la cuțite au dat și ei în judecată Antena 1

Alături de colegii săi Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu anunță că a dat în judecată și el Antena 1. Cei trei foști Chefi la cuțite reclamă faptul că nu au fost plătiți pentru sezonul 12 al emisiunii, ultimul la care au participat. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul București, săptămâna trecută, pe 6 martie.

Scărlătescu e primul care a adus subiectul în spațiul public. „Nu vreau să i se întâmple nimic Antenei, vreau doar să îmi dea banii munciți cu sudoarea frunții”, a declarat celebrul bucătar, într-o intervenție pentru Cancan.ro. E vorba de salariile pentru Sezonul 12 al emisiunii.

Bontea, Dmitrescu si Scarlatescu, proces Antena 1
Foștii chefi la cuțite au decis să dea și ei în judecată trustul Antenelor. Își cer banii pe 2023

Cu această ocazie, Scărlătescu a dat de înțeles și valoarea daunelor pe care le cere trustul cu care el și partenerii săi au avut contract. „M-au dat în judecată și mi-au cerut toate milioanele din lume… săracii, băieții ăia care au cerut milioane, știu să numere atât? Nu este o situație delicată, vă spune Scărlătescu, Antena 1 o face delicată. Antena 1 visează cai verzi pe pereți”, a mai spus Scărlătescu pentru sursa citată.

El a mai spus ce face după încheierea relațiilor cu Antena 1. Își deschide un restaurant, curând. „După Antena 1 nu există moarte. Există viață în continuare, nu murim. Nu Antena ne-a făcut pe noi. Noi trei am făcut Antena mare. Când am ajuns eu în Antenă, nu era așa mare rating”, a mai arătat celebrul chef.

Chef Scărlătescu e supărat că nu a fost plătit

Chef Cătălin Scărlătescu spune că nu este primul din trust care a fost „făcut” de bani. El susține că și alții au plecat fără bani, dar el e decis să nu lase lucrurile așa. Prin urmare, alături de ceilalți doi foști jurați, au intentat proces trustului, pentru recuperarea banilor cuveniți pentru Sezonul 12 al emisiunii.

Pe de altă parte,  fostul jurat Chefi la cuțite crede că în interiorul televiziunii există o „cârtiță”, cineva care dorește răul trustului. Acesta ar fi motivul plecărilor vedetelor, una după alta. După cum vă amintiți, Dan Negru, Mihai Bendeac și Cosmin Seleși au decis, anul trecut, să părăsească Antena 1.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre