Simona Ionescu / Redactor Șef

Încă o vedetă părăsește Antena 1, pentru un post concurent. La ce emisiune nouă va participa

Încă o vedetă părăsește Antena 1, pentru un post concurent. La ce emisiune nouă va participa
Valul de plecări din Antena 1 este molipsitor. După cei trei chefi, Scărlătescu, Bontea și Florin Dumitrescu, o altă vedetă pleacă de la postul TV, la concurență. Va participa la o emisiune care promite a fi de zile mari.

O vedetă din Antena 1 părăsește postul pentru unul concurent. Va participa la o emisiune nouă care urmează a fi lansată în curând. Turcii de la Kanal D și-au pus în minte să cucerească publicul telespectator și au și trecut la fapte. 

Câștigătorul competiției va pleca acasă cu un premiu fabulos.
Sursa foto: Kanal D

Astfel, Kanal D a anunțat că vine cu un format de emisiune identic cu cel de la Pro Tv, ”Insula de 1 milion”. Asta după ce au readus-o pe Teo Trandafir din nou pe micile ecrane, într-o emisiune despre celebrități alături de Ilinca Vandici. 

Turcii pun la bătaie un premiu fabulos 

”Insula de 1 milion” va putea fi urmărită din această primăvară, alături de alte emisiuni celebre precum ”Survivor” și ”Chefi la Cuțite”. Mai mult decât atât, turcii au promis cel mai mare premiu oferit până acum, din 1990 încoace, adică 1 milion de lei. 

Peste 50 de concurenți vor fi trimiși în Republica Dominicană, acolo unde nu vor avea acces la niciun mijloc de comunicare. Câștigătorul va pleca acasă cu premiul ce mare în valoare de 1 milion de lei.

Câștigătoarea Chefi la Cuțite, concurentă la Kanal D 

Florica Baboi pleacă la Kanal D

Câștigătoarea sezonului 10 al emisiunii ”Chefi la Cuțite”, Florica Baboi, este una dintre cei 15 concurenți cunoscuți de la alte emisiuni care vor lua parte la competiție. Femeia în vârstă de 38 de ani a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea, iar cu banii de la emisiune a mers lângă Paris, acolo unde a investit în micul ei restaurant. 

”Viața mea nu s-a schimbat foarte mult, lucrez ca și până acum. Sunt și voi rămâne aceeași persoană. Premiul o să îl investesc în proiectul meu. O să îmi măresc echipa de catering.(…)  Este un chef și un caracter deosebit (n.r. Sorin Bontea). Mă bucur că am lucrat cu el și că l-am cunoscut”, a declarat aceasta în urmă cu ceva timp. 

Concurenți de la ”Exatlon” și ”Bravo, ai stil” și ei pe listă. Nu lipsește nici fostul iubit al Andrei Gogan 

Printre cei 50 de concurenți se află și Ionuț Sugacevshi, poreclit Jaguaru, practicant de kickboxing și participant la primul sezon al emisiunii ”Exatlon”, acolo unde a ieșit pe locul 2.

Parte din echipă va fi și Murariu Carina Maria, fostă concurentă ”Bravo, ai stil”, sezonul 8. De asemenea, nu va lipsi nici influencerul Iulian Lemnaru, fostul iubit al celebrei Andra Gogan. 

Primul episod debutează sâmbătă, 16 martie, de la ora 21. Show-ul este prezentat de Cosmin Cernat și se va difuza de trei ori  pe săptămână: sâmbătă, duminică, iar luni de la ora 20:00.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre