Simona Ionescu / Redactor Șef

Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea anunță că MasterChef România 2024 și-a deschis porțile. „Hai să îţi iei şorţul!”

Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea anunță că MasterChef România 2024 și-a deschis porțile. „Hai să îţi iei şorţul!”
Au plecat cu scandal de la Antena 1, s-au întors în forță la ProTV. MasterChef a deschis porțile, iar cei trei chefi prieteni, Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea așteaptă să dea șorțul câștigătorului.

Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea au dat startul înscrierilor la MasterChef România 2024. Cei care vor să ducă pasiunea pentru gătit la alt nivel sunt așteptați să arate cât de talentați sunt. „Hai să-ți iei șorțul”, este îndemnul celebrilor bucătari.

„Ți-a fost dor de noi?”

Au apărut primele imagini cu Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu în spotul care anunță începerea uneia dintre cele mai așteptat emisiuni: MasterChef România 2024. Mai fericiți ca niciodată, simpaticii bucătari care s-au întors la prima iubire îi așteaptă pe concurenți cu brațele deschise. Iar cel mai bun dintre cei buni v-a primit șorțul!

„Florin Dumitrescu: Ţi-a fost dor de noi?

Cătălin Scărlătescu: Hai că ţi-a fost, recunoaşte!

Sorin Bontea: Şi nouă de tine!

„E timpul să îţi duci pasiunea la nivelul MasterChef. Acum ai unul, două, trei motive în plus ca să te înscri. Hai să îţi iei şorţul!”, au mai spus cei trei bucătari în noul spot Master Chef.

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, plătiți regește la ProTV

După ce mai marii de la ProTV au văzut ce audiențe au făcut Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea cu emisiunea Chefi la cuțite, nu s-au uitat la bani. Iar negocierile pentru ca aceștia să se reîntoarcă la trust ar fi fost început chiar de când cei trei au renunțat la Antenă. Și pentru a fi siguri că nu vor primi un refuz, sursele spun că ProTV le-ar fi oferit acestora dublu față de cât primeau la Chefi la cuțite.

„Știu că mulți telespectatori PRO TV au așteptat această veste și sunt mai mult decât bucuros să anunț faptul că, în 2024, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt cei trei jurați MasterChef România”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

„Suntem bucuroși că putem anunța astăzi începerea procesului de pre-producție pentru noul sezon MasterChef”

Reprezentanții ProTV au anunțat, printr-un comunicat că a început procesul de pre-producție pentru noul sezon. „MasterChef este formatul original de televiziune, cel mai de succes, care a creat o revoluție culinară în toată lumea, inclusiv în România.

Este show-ul care a transformat milioane de telespectatori de pe tot globul în pasionați de mâncare și ne-a inspirat să experimentăm în propriile bucătării. Suntem bucuroși că putem anunța astăzi începerea procesului de pre-producție pentru noul sezon MasterChef, pe care telespectatorii îl așteaptă cu nerăbdare”, a transmis Antonii Mangov, directorul de programe al PRO TV.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre