Simona Ionescu / Redactor Șef

Liviu Dragnea și-a pus șorțul și ne învață cum să facem fasole galbenă de post, aromată cu vin. Trucuri de la fostul politician

Liviu Dragnea și-a pus șorțul și ne învață cum să facem fasole galbenă de post, aromată cu vin. Trucuri de la fostul politician
Liviu Dragnea s-a tot lăudat de-a lungul timpului cu abilitățile sale de bucătar desăvârșit, iar acum le-a pus în practică. Ba chiar gătitul în public îi va aduce și ceva bănuți!

Liviu Dragnea a găsit o nouă modalitate să fie la înălțime. Și-a lansat o emisiune pe Youtube, intitulată „Bucătăria de acasă”. Va îmbina utilul cu plăcutul, fiindcă vor începe să apară și reclamele și va câștiga și ceva bănuți din pasiunea lui pentru gătit.

În 2021, când încă era iubitul Irinei Tănase și aveau planuri serioase împreună, blonda l-a pozat pe fostul politician când amesteca cu o lingură de lemn, atent, în mâncare. Irina Tănase a avut și un mesaj la această fotografie, care i-a bucurat în acel moment pe fanii acestora: „Astă seară gătim în familie”.

„Să iei niște apă în gură…”

Și tot în aceeași perioadă, Dragnea le-a dat chiar sfaturi gospodinelor cum să taie ceapa fără să le curgă lacrimile. „Ca să toci ceapa fără să lăcrimezi trebuie să iei niște apă în gură și să o ții așa cât îți faci treaba. Mulți nu m-au crezut dar chiar funcționează și o să vă arăt acum”, au fost cuvintele fostului politician.

„Bucătăria de acasă”

Dacă Irina Tănase e acum doar amintire, Liviu Dragnea n-a renunțat la pasiunea lui pentru bucătărie, iar acum are toate șansele să facă și bani cu această artă. Duminică, fostul lider al Partidului Social Democrat și-a lansat o emisiune pe Youtube, pe care a numit-o „Bucătăria de acasă” și are de gând să-i învețe pe toți românii cum să gătească rețete sănătoase cu produse românești.

Pentru că suntem în Postul Paștelui, prima rețetă a lui Dragnea a fost o mâncarea de păstăi galbene, aromate cu vin, dar le promite internauților că nu-i va dezamăgi cu rețetele pe care le va prezenta.

„Cred că a venit timpul să mâncăm sănătos”

„În aceste filmulețe vom descoperi împreună niște rețete de mâncare ușoare, rețete gustoase și, foarte important, sănătoase. La fiecare rețetă pe care o voi prezenta voi spune și ce beneficiu are ingredientul principal sau voi vorbi despre mai multe ingrediente principale dacă sunt prezente.

Eu cred că a venit vremea să începem să mâncăm sănătos. De ani buni în noi intră otravă, chimicale, E-uri. Această resemnare, comoditate dată de supermarketuri nu face decât să ne îmbolnăvească”, a spus cel care, o perioadă, a fost unul dintre cei mai puternici politicieni ai României. Din această cauză, comentariile postate la prima sa emisiune de gătit nu au fost prea blânde cu el, iar criticile și miștourile au curs în valuri. Cu toate acestea, în 12 ore de la difuzare, episodul 1 cu Liviu Dragnea gătind fasole galbenă a înregistrat 56.000 de urmăritori.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre