Simona Ionescu / Redactor Șef

Surpriză de proporții! Iată cine va prezenta emisiunea MasterChef de la PRO TV

Surpriză de proporții! Iată cine va prezenta emisiunea MasterChef de la PRO TV
Așteptarea a luat sfârșit și s-a aflat cine va fi noua prezentatoare de la emisiunea MasterChef! Marele anunț a fost făcut chiar de către vedetă, iar chef Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au avut numai cuvinte de laudă la adresa ei.

Vestea că cei trei chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au întors la PRO TV și vor fi cei trei jurați ai emisiunii MasterChef începând cu sezonul 9, a stârnit automat discuții în ceea ce privește cine va ocupa locul de prezentator al celebrei emisiuni. După luni întregi de speculații, așteptarea a luat sfârșit și s-a aflat cine va prezenta MasterChef. 

Așa cum Rețete și Vedete scria deja încă din luna aprilie, posibilitatea ca Gina Pistol să se întoarcă în televiziune, în calitate de colegă a celor trei chefi de la MasterChef era foarte mare. Iată că Rețete și Vedete a avut dreptate, căci marele anunț a fost făcut chiar de către Gina Pistol, în emisiunea lui Măruță. 

Gina Pistol este noua prezentatoare MasterChef 

PRO TV a anunțat oficial startul filmărilor sezonului 9 MasterChef, prilej cu care a și prezentat echipa completă. Așa cum mulți s-au așteptat, Gina Pistol a reîntregit echipa și s-a reunit cu cei trei chefi. „Am emoții, da, am emoții. Nu am mai făcut MasterChef de ani de zile și am intrat în platou…Nu am plâns, dar am avut emoții”, a transmis Sorin Bontea. 

Gina Pistol este noua prezentatoare de la MasterChef
Sursa foto: PRO TV

„Cea mai mare surpriză este că avem o prezentatoare, cea mai frumoasă, inegalabila”, a spus chef Scărlătescu înainte ca Gina Pistol să intre în platou. „Ce faceți măi? Deja am iarăși un gol în stomac. În 2013 am fost și eu concurent MasterChef. Îmi amintesc exact fiecare emoție pe care am avut-o în platou. Eu o să fiu liantul dintre concurenți și o să fiu îmbrățișarea aia caldă și bună când au nevoie. Emoțiile au fost mari pentru noi. Vă mulțumim foarte mult pentru toată căldura pe care ne-o oferiți și ne-ați oferit-o”, a transmis gina Pistol. 

„Revederea a fost exact așa cum m-am așteptat” 

„Revederea cu cei 3 chefi a fost exact așa cum m-am așteptat: ca o reîntâlnire cu prieteni dragi – emoționantă, plină de bucurie și cu planuri și speranțe pentru ce va urma. Și credeți-mă, vor urma multe seri pline de entertainment pur, zâmbete, povești de viață și personaje absolut fascinante”, a spus Gina Pistol.

„Pentru mine, MasterChef este o provocare care cred că a venit în cel mai bun moment. Dacă în 2013 eram în postura de concurent MasterChef, unde am simțit ce înseamnă să gătești sub presiunea probelor, acum, după mai bine de 10 ani, intru în rolul de gazdă a emisiunii. Sunt pregătită să împart toate bucuriile cu concurenții, să descopăr oameni frumoși și interesanți, dar și să trăiesc emoțiile ce vor umple platoul de filmare”, a mai spus Gina Pistol, noua prezentatoare MasterChef. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre