Simona Ionescu / Redactor Șef

Gina Pistol, cu adevărat curajoasă, a filmat o bătaie de aproape. Alții ar fi fugit mâncând pământul, ea vrea la MasterChef

Gina Pistol, cu adevărat curajoasă, a filmat o bătaie de aproape. Alții ar fi fugit mâncând pământul, ea vrea la MasterChef
Toată lumea este curioasă dacă Gina Pistol se va întoarce în televiziune și dacă va prezenta emisiunea MasterChef, al cărei nou sezon, al nouălea, va începe în curând. De aproape doi ani, vedeta a luat o pauză de job.

Gina Pistol a renunțat la televiziune acum doi ani pentru a petrece mai mult timp cu familia sa, în special cu fiica ei, Josephine, dar și pentru a depăși depresia post natală cu care s-a confruntat. Acum vedeta ne arată că este cu adevărat curajoasă. A avut curajul să filmeze o luptă de la mai puțin de un metru distanță.

În timp ce alții ar fi fugit mâncând pământul în fața desfășurării de forțe, vedeta a stat, a filmat și, mai mult decât atât, a comentat. Gina a publicat imaginile surprinse în timp ce se afla cu soțul ei, Smiley, pe rețelele sociale. Cei doi tocmai au aniversat un an de la nunta lor.

Gina Pistol a filmat gândaci

Înainte să dea proba curajului filmând gândaci, recent, într-un interviu pentru Ciao, Gina a fost întrebată dacă intenționează să revină pe micile ecrane din toamnă, însă răspunsul său a fost ambiguu. Reamintim că în anul 2022, Gina și-a anunțat retragerea de la Antena 1, unde era gazda emisiunilor Asia Express și Chefi la cuțite, dorind să își dedice mai mult timp familiei și fiicei ei, pe care o are împreună cu Smiley.

Gina Pistol este dorită de public ca prezentatoare a viitoarei emisiuni MasterChef de la PRO TV (Instagram)

Deși nu a mai fost activă în televiziune, Gina a continuat să colaboreze pentru diverse campanii online și pe micul ecran, promovând produse diverse. De curând, au apărut speculații că Gina Pistol ar putea reveni pe micul ecran, la Pro TV, ca prezentatoare a emisiunii MasterChef, alături de noii jurați Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, pe care i-a prezentat când erau „chefi la cuțite”, la Antena 1.

Ce spune Gina Pistol despre revenirea la MasterChef

În acest context, lunile trecute, Smiley a surprins-o pe Gina în bucătărie, pregătind un sandvici, și a întrebat-o ce gătește. „Fac un sandvici delicios cu anșoa, am învățat rețeta recent”, a răspuns ea. „Te pregătești pentru ceva?”, a mai întrebat Smiley. Până în acest moment, Pro TV nu a confirmat cine va fi prezentatorul „MasterChef”, sezonul 9, rol pe care inițial îl avea Răzvan Fodor.

„Sunt pregătită să revin. Trebuie doar să mai merg la sală și la solar!”, susține Gina Pistol în legătură cu posibilitatea a apărea din nou la TV (Instagram)

Întrebată de publicația Ciao dacă va apărea pe micile ecrane din toamnă, Gina a răspuns: „Nu știu ce să vă spun. Sunt pregătită să revin. Trebuie doar să mai merg la sală și la solar! Sunt pregătită să revin!”. În același interviu a intervenit și Smiley, care a completat: „Eu sigur mă întorc în toamnă”.

Gina Pistol s-a lăsat de televiziune din cauza depresiei

Într-un interviu pentru Viva, Gina Pistol a discutat despre dificultățile care au determinat-o să se retragă din televiziune. Anul 2022 a fost unul extrem de dificil pentru ea, confruntându-se cu depresie post-partum și epuizare din cauza programului încărcat. Smiley i-a sugerat să ia o pauză pentru a se ocupa mai bine de sănătatea sa fizică și mentală.

Gina Pistol și Smiley au împreună o fetiță, Josephine (Instagram)

„M-am confruntat cu o depresie pe care o experimentează multe mame noi, am avut și un episod sever de burn-out și am sindromul copilului sărac, având multe lipsuri în copilărie. De la 17 ani, de când am început să muncesc, am tras foarte mult de mine pentru a acoperi acele lipsuri din interiorul meu. Cred că mulți oameni mă înțeleg. Am pus multă presiune pe mine, atât la filmări, cât și în campaniile pe care le aveam de livrat.

Ulterior, am avut două episoade de COVID care m-au afectat foarte mult. Anul trecut am realizat cât de fragili suntem de fapt. Așadar, am simțit nevoia să mă opresc și să mă ocup de mine, să mă regăsesc. Andrei, soțul meu, mi-a spus: Noi avem nevoie de tine să fii sănătoasă și la trup, și la minte, și la suflet… Încă nu m-am recuperat complet, dar încerc să am mai multă grijă de mine”, mărturisea Gina Pistol.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre