Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultimele informații oficiale despre difuzarea MasterChef România. „Vom dezvălui în această seară că emisiunea va fi…”

Ultimele informații oficiale despre difuzarea MasterChef România. „Vom dezvălui în această seară că emisiunea va fi…”
Noii jurați ai emisiunii MasterChef România, Scărlătescu, Dumitescu și Bontea se pregătesc să înceapă filmările pentru cel mai așteptat show. Cei trei bucătari recunosc că le-a lipsit „pasiunea bucătarului amator care să își schimbe viața pe bune”. Veți afla însă și când va începe difuzarea emisiunii.

Scărlătescu, Dumitrecu și Bontea au vorbit cu Andreea Esca despre show-ul culinar mult așteptat, MasterChef România. Cei trei chefi au spus că le-a lipsit mult „pasiunea bucătarului amator”.

MasterChef România începe din toamnă. Vestea a fost dezvăluită de Andreea Esca într-un interviu cu cei trei bucătari celebri, Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea. Cei trei sunt extrem de fericiți că vor fi din nou pe platoul de filmare și abia așteaptă să înceapă filmările.

Sunt onorați că s-au întors la emisiunea care i-a consacrat, deschizând șirul acestui „spectacol gastronomic”. Dacă Dumitrescu i-a spus Andreei Esca că le-a fost dor de ea, Scărlătescu a vrut să știe care e bucătarul preferat al prezentatoarei, dar nu a primit răspunsul mult așteptat.

„Ne-a lipsit pasiunea bucătarului amator”

Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, în platoul știrilor ProTV

Florin Dumitrescu a recunoscut că le-a lipsit „pasiunea bucătarului amator care să își schimbe viața pe bune după Master Chef și să devină un chef în industria pe care, să zicem, Cătălin a inventat-o”.

La rândul său, Sorin Bontea și Scărlătescu au spus că „amatorii trebuie să vină”, pentru că „bucătăria nu s-a născut în palate”, ci „tot în casele oamenilor a început, așa că e foarte interesant să vină ei la tine cu ce fac mai gustos acasă”.

Și de fapt, acest lucru e cel mai spectaculos, să arate ce bunătăți pregătesc pentru familie. Dar participanții la emisiune ar trebui să fie puși în gardă, pentru că, a mărturisit Scărlătescu, „venim acum cu forțe mamă, mamă…”.

„Eu mă gândesc la prima zi de filmare, cum va fi”

Florin Dumitrescu a punctat și faptul că „mai avem puțin și vom începe filmările”, dar și că „avem echipa de producție la Iași”. Iar Bontea a mărturisit că are foarte mari emoții pentru prima zi de filmare. „Simt că o iau de la început și nu știu ce se va întâmpla.

Sincer, nu știu ce voi face, cum voi face, dar aștept cu nerăbdare, plin de emoție primii concurenți. (…) Eu unul am devenit mai indulgent, cred, și e normal. Le mai dau și circumstanțe”, a spus Bontea. Nu în ultimul rând, cei trei prieteni au dezvăluit și ce preparate culinar ar mânca, dacă ar fi la Iași. Dumitrescu n-ar rata sub nici o formă ciorba rădăuțeană, Sorin Bontea ar savura plăcinte cu cartofi, iar Cătălin Scărlătescu ar cere vrea și niște… tocinei.

Andreea Esca, însă, a dat fanilor Pro Tv vestea cea mare. A spus când va începe emisiunea mult-așteptată.

„Trebuie să spunem acum că din toamnă va fi MasterChef la PRO TV. Vom dezvălui în această seară că din toamnă va fi”, a spus Esca în dialogul cu cei tre protagoniști.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre