Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul lui „Superman” îi ia locul în film actorului Christopher Reeve. Arată fix ca și celebrul tată

Fiul lui „Superman” îi ia locul în film actorului Christopher Reeve. Arată fix ca și celebrul tată
Cinefilii sunt de acord în unanimitate: după Christopher Reeve, niciun actor nu a fost la fel în rolul lui Superman. Vedeta a apărut în patru filme centrate în jurul îndrăgitului super erou, înainte de paraliza după ce a căzut de pe cal.

Fiul actorului din Superman, Christopher Reeve, Will, în vârstă de 32 de ani, care arată exact ca și tatăl său în tinerețe, îi calcă acestuia pe urme. El s-a făcut ziarist, așa cum era și Clark Kent / Superman în film. Dar cochetează și cu actoria. Will Reeve, va apărea în noul film Superman, ce va fi lansat la 47 de ani de la primul lungmetraj din faimoasa franciză cu super eroi.

Will Reeve va juca în noul film Superman (Instagram)

Amintim că actorul Christopher Reeve, cel mai apreciat „Superman” din istoria cinematografiei, a murit în 2004 la vârsta de 52 de ani, după ce a trăit paralizat, într-un scaun cu rotile aproape un deceniu, în urma unui accident de echitație. El este cel cu care s-a lansat seria Superman și a interpretat rolul super eroului în patru filme – Superman (1978), Superman II (1980), Superman III (1983) și Superman IV: The Quest For Peace (1987) – înainte de paraliza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Good Morning America (@goodmorningamerica)

Așa cum tatăl său era în film, super erou și jurnalist, fiul a găsit în asta soluția pentru cariera sa. La 32 de ani, Will Reeve este jurnalist sportiv cu o carieră de succes. El seamănă izbitor cu tatăl său. Apariția în noul film va fi una cu adevărat surprinzătoare, exact din acest motiv. În noul lungmetraj, Will Reeve va interpreta rolul unui un reporter TV, alături de David Corenswet, care are rolul Clark Kent / Superman. Noul film este regizat de James Gunn și se va lansa în data de 11 iulie 2025.

Fiul lui „Superman” va juca în noul film cu super eroi

Apariția lui Will pe platoul de filmare din Cleveland, Ohio, a fost dezvăluită în fotografii obținute de Cleveland.com – care îl arătau întâmpinându-l pe regizorul James Gunn înainte ca Corenswet să filmeze câteva scene de acțiune intense, arată Daily Mail.

Will Reeve a fost surpins în timpul filmărilor la noul film Superman, în care va face un rol cameo (Instagram)

Will avea aproape trei ani când tatăl său a rămas paralizat de la gât în jos după ce a fost aruncat de pe un cal în timpul unei competiții de echitație în Culpeper, Virginia, la vârsta de 42 de ani.

De atunci, actorul a depins de un scaun cu rotile și un aparat pentru a menține funcția plămânilor pentru tot restul vieții sale. A murit după nouă ani. Will a rămas orfan complet la doar 17 luni după moartea tatălui său, căci mama sa, Dana, a murit și ea, de cancer pulmonar, la vârsta de 44 de ani în 2006. „Acela a fost momentul, de atunci am fost singur”, a povestit Will Reeve. După moartea ambilor părinți, el a fost crescut de vecinii și prietenii apropiați ai familiei.

Asemeni lui Clark Kent în film, Will Reeve este jurnalist

Fiul actorului din Superman mai are doi frați vitregi, Matthew, 44, și Alexandra, 40, din relația tatălui său cu  fosta parteneră, Gae Exton. El și frații lui vitregi sunt implicați în  Fundația Christopher & Dana Reeve, care are ca scop vindecarea leziunilor măduvei spinării prin promovarea cercetării inovatoare și îmbunătățirea calității vieții pentru persoanele și familiile afectate de paralizie.

Asemănarea dintre Will și tatăl său, actorul Cristopher Reeve, din Superman, e izbitoare (Instagram)

Cei trei copii ai actorului din Superman au o relație apropiată și au reflectat asupra vieții și carierei remarcabile ale tatălui lor înainte de lansarea în septembrie a filmului Super/Man: The Christopher Reeve Story. Filmul, regizat de Ian Bonhôte și Peter Ettedgui, a lăsat membrii publicului de la Sundance Film Festival în lacrimi la premiera sa din ianuarie.

Filmul include înregistrări video de familie emoționante ale starului și interviuri cu copiii săi și prietenii actori. Una din ele prezintă lupta lui Reeve cu „gândurile cele mai întunecate” după paralizia sa – spunându-i soției sale, Dana: „Poate ar trebui să mă lăsați să plec”. Dana îi răspunde:  „Ești încă tu și te iubesc”. Premiera în cinematografe e programată pentru 21 septembrie 2024.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre