Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul Nadiei Comăneci i-a adus „noră-n casă”, cum se zice la români. FOTO cu o familie fericită

Fiul Nadiei Comăneci i-a adus „noră-n casă”, cum se zice la români. FOTO cu o familie fericită
Nadia Comăneci are băiat mare și a început să gândească la momentul în care va fi soacră. Iată și prima imagine alături de fiul său, Dylan și iubita acestuia.

Dylan Conner, fiul legendarei Nadia Comăneci şi al marelui campion american Bart Conner în vârstă de 17 ani s-a îndrăgostit lulea și de aproape un an trăiește o poveste de dragoste cu o frumoasă domnișoară, colegă de școală.

Cei doi sunt trup și suflet unul pentru celălalt, iar recent au făcut o fotografie de familie, în care apare Nadia, soțul său, Burt Conner, Dylan și iubita acestuia. Zeița de la Montreal și partenerul său de viață s-au ocupat de organizarea Hall of Fame-ului la gimnastică, motiv pentru care a lipsit de la Gala Premiilor Laureus. Dar bucuria a fost imensă pentru că l-a avut alături pe fiul său și iubita acestuia.

Nadia Comăneci, fericită lângă soț, fiu și iubita acestuia

„În fiecare an organizăm acest moment important în gimnastică”

„În acest an nu am putut fi prezentă la decernarea premiilor Academiei Laureus deoarece a trebuit să mă ocup de organizarea Hall of Fame-ului la gimnastică. În fiecare an noi organizăm acest moment important în gimnastică iar de această dată totul a coincis cu Laureus”, a dezvăluit Nadia Comăneci.

„Dylan mi-a spus că trăiește momente unice”

În ceea ce privește iubirea pe care o simte fiul său, Nadia a povestit că e fericită, emoționată și bucuroasă pentru cei doi copii. „E un moment special și pentru mine ca mamă. Sunt fericită dar și emoționată în egală măsură.

Fiul Nadiei Comăneci și iubita lui trăiesc o poveste ca în filme

Dylan îmi spune că trăiește niște sentimente unice. E frumoasă această etapă a vieții dar și responsabilitatea că părinte este una foarte mare. Sunt colegi de școală. Se înțeleg foarte bine și asta contează cel mai mult”, a amintit Nadia Comăneci pentru ProSport.

Vrea să-și aducă fiul în România

Pe de altă parte, Nadia Comăneci abia așteaptă să vină în România alături de fiul său și să-i arate locurile în care a copilărit. „El a mai fost în România doar când era foarte mic. Acum aș vrea să merg cu el în locurile în care am copilărit. Să vadă apartamentul din Onești, sala de la Deva, dar și în alte locuri frumoase din țară.

Ori de câte ori am posibilitatea îi povestesc despre România. Mi-a spus că este nerăbdător să vină. Mama mi-a spus deja că-l va aștepta cu toate bunătățile posibile”, a mai spus zeița de la Montreal.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre