Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul secret al lui Cristian Tudor Popescu alege calea celebrității. Iată cât se aseamănă cu celebrul analist

Fiul secret al lui Cristian Tudor Popescu alege calea celebrității. Iată cât se aseamănă cu celebrul analist
Cunoscut în toată România, Cristian Tudor Popescu a ținut întotdeauna ca viața privată să fie cât mai ferită de ochii curioșilor.

Din prima căsătorie, Cristian Tudor Popescu se laudă cu doi băieți frumoși și înzestrați cu mult talent, Tudor și Cristian. Băiatul cel mare, Tudor, în vârstă de 32 de ani, nu i-a călcat pe urme tatălui său, alegând alt drum în viață.

Toboșar la două trupe

După ce a fost editor de sunet în producția cinematografică „Tenis” şi a făcut parte din distribuţia filmului „Sunday Morning”, el și-a făcut o firmă de producție audio-video și are mare succes. Pentru că marea sa pasiune e muzica, Tudor reușește să facă show de show în toată țara cu cele două trupe „The Pixels” și „Penny Chillin”, alături de care are concerte în toată țara.

Fiul cel mic, certat cu cartea

Nu la fel de bine s-a mișcat fiul cel mic al lui Cristian Tudor Popescu. Mai rebel din fire, în vara lui 2012 el nu a putut să-și dea bacalaureatul, pentru că a rămas cu două corigențe. Din nefericire, nici în toamnă nu a avut mai mult noroc, pentru că a picat proba de matematică cu nota 3,1.

Dar 2014 a fost anul lui, pentru că i-a făcut o mare bucurie tatălui său, după ce și-a luat examenul de maturitate. „Copiii se fac pentru părinţi. Dacă îmi spuneţi mie că cei care fac copii au în cap perpetuarea speciei sau demografia României…

O să vă spun ceva greu de înghiţit. Oamenii fac copii când au un grad ridicat de insatisfacţie în legătură cu propria lor existenţă în această viaţă”, a spus jurnalistul cu ceva timp în urmă, făcând referire la relația dintre părinți și copii.

Cristian Tudor Popescu, patru divorțuri la activ

Sursele spun că renumitul gazetar Cristian Tudor Popescu ar avea la activ patru căsătorieii și tot atâtea divorțuri. În 2020 se spune că ar trăi o poveste de dragoste cu o femeie mai mică cu 20 de ani.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre