Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul unui celebru comediant a murit la 32 de ani. Drogurile l-au distrus

Fiul unui celebru comediant a murit la 32 de ani. Drogurile l-au distrus
Doar 32 de ani a stat pe acest pământ fiul unui comediant care a adus bucurie în suflet întregii lumi. A murit din cauza unei supradoze de droguri.

Comediantul Dana Carvey și soția sa, Paula, sunt în stare de șoc. Fiul lor, Dex Carvey, s-a stins din viață ca urmare a unei supradoze de droguri. Avea doar 32 de ani…

A fost găsit fără reacție, închis într-o baie din casa sa din Los Angeles

Potrivit informațiilor oferite de TMZ, Dex a fost găsit fără reacție, închis într-o baie din casa sa din Los Angeles, după ce a fost primit un apel de la prietena sa. Comediantul Dana Carvey și Paula Zwagerman, partenera sa de viață, au fost cei care au dat vestea cea tristă. Părinții au precizat că fiul lor a fost un bărbat „extrem de talentat” care și-a urmărit cu pasiune dragostea pentru artă.

Dana Carvey și-a pierdut fiul cel mare. Dex a murit din cauza supradozei de droguri

„Dex iubea viața. Iar când erai cu el, și tu iubeai viața. El făcea ca totul să fie distractiv”

„Noaptea trecută am suferit o tragedie teribilă. Fiul nostru iubit, Dex, a murit din cauza unei supradoze accidentale de droguri. Avea 32 de ani. Dex era extrem de talentat la atât de multe lucruri – muzică, artă, filmări, comedie – și le-a făcut pe toate cu pasiune. Nu este o exagerare să spunem că Dex iubea viața. Iar când erai cu el, și tu iubeai viața.

El făcea ca totul să fie distractiv. Dar cel mai mult își iubea familia, prietenii și pe prietena lui, Kaylee. (…)  Dex a fost o persoană frumoasă. Felicitările sale de ziua de naștere făcute manual sunt o comoară. Ne va lipsi pentru totdeauna. Tuturor celor care se luptă cu dependența sau care iubesc pe cineva care se luptă cu dependența, sunteți în inimile și rugăciunile noastre.”, a fost mesajul înduioșător al familiei. Dex i-a călcat pe urme tatălui său și a urmat o carieră de comediant de stand up. Tot actor de comedie este și fiul cel mic al lui Carvey, Thomas.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre