Simona Ionescu / Redactor Șef

Florin Călinescu, declarații total neașteptate despre ce va face la Antena 1

Florin Călinescu, declarații total neașteptate despre ce va face la Antena 1
Florin Călinescu rupe tăcerea în privința revenirii sale pe micile noastre ecrane, la Antena 1. Așa cum au anunțat reprezentanții postului TV, celebra vedetă de televiziune va  fi jurat în show-ul iUmor.

Apariția la televiziunea rivală postului cu care, practic, actorul a devenit vedetă TV, are loc după ce, în primăvara acestui an, Florin Călinescu anunța că se desparte pentru o vreme de lumea televiziunii și că va încerca o nouă provocare. „Televiziunea a murit. Trăiască internetul! Mi-a trebuit un răgaz să înțeleg ce înseamnă treaba asta. În câteva zile vin cu adrese de iutub, insta și tictoc. Și p-orma, cu conținut”, a fost anunţul succint postat la finele lunii mai, pe rețelele de socializare.

Când a fost întrebat de starea proiectului, a răspuns: „Lucrăm la treaba asta! Sunt niște condiții mai bizare, economico-financiare. Nu numai eu m-am gândit la chestia asta! Foarte mulți oameni s-au gândit și acum fiecare e șef pe rețeaua lui. Caut încă niște oameni, niște colaboratori. Să vedem, să vedem!”.

De ce a decis Florin Călinescu să revină pe ecrane după ce și-a a nunțat retragerea

Fără să mai apară la televizor în ultimele luni, Florin Călinescu explică faptul că lumea televiziunii a luat-o, cumva, razna.  „În lumea micului ecran e o goană prostească după niște profituri care se diluează! Dacă cineva crede că poți găsi audiență numai în emisiuni de genul în chiloți, în insule și continente, prin diverse oceane, nu știu ce pot spune?! Există audiență și pentru așa ceva. Dar eu continui să cred în satiră, în umor, fiindcă știu că există public pentru asta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @iumor.romania

D-aia am și acceptat să particip la o ediție din seria iUmor! Televiziunea, în slujba căreia mi-am pus oasele o viață întreagă, și nu mă refer aici la una anume, include și un film bun, și un serial de calitate! Nu, am, n-am treabă, hai repede dezbracă-te și treci în junglă!”, a declarat Florin Călinescu pentru Impact.ro.

„Nu am niciun fel de contract cu Antena 1

„Nu se poate vorbi despre o revenire a lui Florin Călinescu. Fiindcă este vorba despre o unică colaborare! Din respect pentru Mihai Bendeac, Delia și Cheloo am răspuns unei invitații. Atât și nimic mai mult! E ca și cum ai merge la o nuntă, te distrezi, lași darul și la final pleci! Uneori, am colaborări mai lungi, alteori colaborări mai scurte. Acum este vorba despre o singură emisiune. Nu am niciun fel de contract cu Antena 1”, a mai declarat Florin Călinescu pentru Impact.ro.

El face referire la viitoarea sa prezență într-una din emisiunile difuzate de postul Antena 1 sub genericul iUmor, al cărui nou sezon va începe în această toamnă. Chiar dacă scurtă, prezența sa va marca o revenire după câteva luni bune de absență de pe micile ecrane ale uneia dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune. Florin Călinescu a făcut parte până recent din noul proiect al celor de la Prima TV, acolo unde a prezentat, până în preajma Crăciunului trecut, emisiunea „Florin Călinescu Show”.

Călinescu știe ce vrea. A dat televiziunea pe internet

„Televiziunea e un fel de pușcărie, după părerea mea! Adică, ce ți se dă pe vizetă, aia mănânci! De ce credeți că a luat avânt Internetul?! Fiindcă i s-a creat un mediu propice. Priviți la partea de entertainment! Jos pălăria pentru cineva ca BRomania – Matei Dima sau Mircea Bravo! Mare parte dintre telespectatorii care au renunțat la televiziune, se orientează spre Internet.

Podcasturile există și fiindcă un alt public s-a săturat să vadă toate chiloțăraia aia de pe micile ecrane. Or, dacă televiziunea nu-mi dă altceva, mie ca telespectator, atunci s-a gândit cineva să ofere. Nevoia de divertisment nu va dispărea! Dar ce pune televiziunea pe ecrane azi nu e divertisment. Doar pe ici, pe colo!”, a mai declarat Florin Călinescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre