Simona Ionescu / Redactor Șef

Florin Călinescu îi scrie președintelui Iohannis. Cere capul unui ministru

Florin Călinescu îi scrie președintelui Iohannis. Cere capul unui ministru
Actorul Florin Călinescu este îndrăgit pentru că spune pe față ce are pe suflet. Acum i-a scris președintelui Klaus Iohannis și îi cere capul unui ministru.

După ce a candidat la Primăria Capitalei fără succes, actorul Florin Călinescu (64 de ani) nu a mai fost prea activ pe Internet, așa cum făcea altădată. Iată că acum a răbufnit și cere capul unui ministru.

Florin Călinescu îi scrie președintelui Iohannis

Printr-o postare urmărită de câteva mii de admiratori, Florin Călinescu i-a criticat pe Ludovic Orban și pe ministrul sănătății, pe pagina sa de Facebook.

”Politia si jandarmeria controleaza noile directive ale lui Iohannis în ceea ce priveste pandemia. Mai ales noaptea. Ok. Dle Președinte, pentru că sunteți și șeful guvernului și al pnlului, ce părere aveți ca subordonatul dvoastră, inutilul ministru al sănătații s-a internat într-un cort al unui restaurant pentru a hali ceva? Părerea mea e că ar trebui să își dea demisia. Și inutilul Orban”, a scris Florin Călinescu pe Facebook.

Revolta acestuia pleacă de la informația apărută în presă potrivit căreia ministrul sănătății, Nelu Tătaru, a petrecut cu alte cinci persoane într-un balon de plastic al unei terase din Iași cu o zi înainte ca Guvernul să închidă piețe, teatre, cinematografe și alte unități care-și desfășoară activitatea în spații închise, scrie capital.ro.

Mai exact, duminică, 8 noiembrie, Nelu Tătaru însoțit de o consilieră a sa, președintele CJ Iași, Costel Alexe, și familia acestuia (soția și doi copii minori) s-au închis într-un iglu din material plastic de doar 5 metri pătrați. La solicitarea mesenilor, cupola a fost închisă și acoperită parțial cu o prelată.

Comentariile internauților la mesajul lui Florin Călinescu

Aproape 900 de persoane au comentat mesajul lui Florin Călinescu către președintele Klaus Iohannis.

”Domnul Călinescu cred că va trebui să preluați frâiele. Nici un partid în ultima vreme nu e reprezentativ pentru România. Tare m-aș bucura să luați mandatul la conducerea României. Este nevoie de o schimbare mare! Eu va susțin!”, a scris un susținător de-al lui Florin Călinescu.

Un altul a ținut să sublinieze că de 30 ani încoace au fost sute de demisii. „Nu asta ne salvează! În primul rând să scăpăm de psd din parlament!”, a scris altul.

Încă un internaut a comentat că este nevoie de o adevărată schimbare a mentalității oamenilor politici. „După 30 de ani de incompetențe și dezamăgiri se cere o resetare, un lockdown pentru actuala clasă politică.”

Nu toți cei care au comentat sunt de accord cu îndrăgitul actor. ”Domnule Călinescu, tot respectul față de dvs.ca actor, dar dezamăgitoare comentariile dvs., precum cel prezent. Haideți să fim realiști și constructivi, să aruncăm cu noroi e simplu.” ”Înțeleg maestre neplăcerile d-voastră, dar spuneți-ne totuși d-voastră cum ați rezolva o astfel de situație.”


Gina a rupt barierele! A povestit momentele intime cu Smiley. Are legătură cu sarcina

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre