Simona Ionescu / Redactor Șef

Florin Piersic împlinește azi 86 de ani. Cu teama sfârșitului, maestrul a spus vorbe mari

Florin Piersic împlinește azi 86 de ani. Cu teama sfârșitului, maestrul a spus vorbe mari
Florin Piersic este unul dintre cei mai mari actori pe care i-a avut vreodată România, dar și unul dintre cei mai buni oratori despre vremurile și arta de demult. Maestrul sărbătorește astăzi 86 de ani împliniți.

Florin Piersic a acceptat invitația lui Dan Negru de a-l însoți în Emirate, în Dubai, unde i-a acordat un interviu emoționant. În cadrul discuției, maestrul i-a spus că se gândește la finalul vieții, că momentul se apropie. Totodată, iată-l pe Florin Piersic încă în putere, plin de bucurie și amintiri lucide și frumoase despre întreaga sa viață și carieră.

La ceas aniversat, Dan Negru i-a făcut public o urare plină de însemnătate

negru_dan:Prietenul meu face azi 68 de ani.
„Puștiule, dacă viața e de-a-ndoaselea, hai să punem și anii așa..” mi-a spus zilele astea.
Acu’ câteva săptămâni, plimbându-ne prin Dubai cu ocazia unei filmări, m-a întrebat : „Atunci când eu eram Mărgelatu’ , aici era nisip și măgăoaiele astea de clădiri nu existau?”
Când Mărgelatu era deja mare, Dubaiul încă era mic! 😀
Clădirile s-or face nisip, Mărgelatu rămâne …
Măsura omului e omenia.
Florin, mulțam pentru lecțiile de omenie din anii ăștia mulți!”, a transmis Dan Negru pe conturile sociale. 

Lecția pe care Florin Piersic le-a dat-o tuturor de Crăciun

Interviul realizat de Dan Negru cu Florin Piersic în Dubai, realizat de o echipă de operatori din Emirate, a fost o premieră pentru televiziunile din România. Astfel că cei doi au reușit să le facă telespectatorilor un Crăciun de poveste.

Spectaculosul interviu a fost difuzat în ajunul Crăciunului și a fost lider absolut pe toate categoriile de public. Abia acum Dan Negru a mărturisit că nici el, nici marele actor Florin Piersic nu au primit nici un ban, vedeta acceptând invitația pro-bono. În lumea showbizului se zvonește că Negru nu face nimic fără un contract solid, pe sume mari, însă maestrul se pare că l-a tras într-o zonă a altruismului.

”Mulțumesc pentru Seara de Ajun. Audientele au arătat ca am fost mulți, din nou, oriunde am fi… Am uitat totuși să vă spun ceva important: interviurile, inclusiv cel din seara de Ajun, sunt făcute fără câștiguri materiale. Florin Piersic a acceptat invitația pro-bono, din simpla bucurie a întâlnirii cu voi.

Nici eu, nici Florin nu am câștigat niciun leu de pe urma acestor producții difuzate la tv. Pentru mine a fost o onoare reîntâlnirea cu Florin si pentru el a fost o bucurie reîntâlnirea cu voi. Astea au fost singurele câștiguri!

Televiziunile au primit aceste producții gratuit și le mulțumesc public că au acceptat să le difuzeze. Lipsa banului nu e un obstacol. Lipsa ideilor, da! Florin, mulțumesc pentru idei. Cristina M., Nicoleta T., Cristi O., mulțumesc pentru voluntariat. D-na Ani P., mulțumesc că mi l-ați dat pe inventar. Să fie asta „lecția Piersic”!

Banii pot cumpăra un ceas. Dar nu și timpul… Banii pot cumpăra un câine, dar nu-l pot face să dea din coadă… Mulțumesc”, a fost mesajul transmis de Dan Negru pe rețelele de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre