Simona Ionescu / Redactor Șef

Florin Piersic, internat într-o clinică dintr-un oraș necunoscut. Actorul a făcut primele declarații

Florin Piersic, internat într-o clinică dintr-un oraș necunoscut. Actorul a făcut primele declarații
Toți cei care-l iubesc pe Florin Piersic au primit cea mai bună veste chiar de la maestru. Actorul se află acum la o clinică de recuperare și așteaptă momentul în care va urca din nou pe scenă.

Toți cei care îl iubesc pe Florin Piersic au primit vestea pe care o așteptau de mult vreme. Actorul a fost externat de la Spitalul Foișor cu câteva zile în urmă și se simte bine. 

„Se mobilizează singur pe distanțe scurte, iar probele de laborator sunt în limite normale”

„În dimineața zilei de 03.06.2024, domnul Florin Piersic a fost externat de la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor”. Evoluția pacientului este favorabilă, acesta este conștient, cooperant, se mobilizează singur pe distanțe scurte, iar probele de laborator sunt în limite normale. În perioada următoare, domnul Florin Piersic urmează să se interneze într-o clinică de recuperare”, au spus specialiștii.

Florin Piersic are spectacole programate

Într-un intervenție telefonică la un post de televiziune, Florin Piersic i-a asigurat pe toți românii că nu trebuie să-și mai facă nici un fel de probleme în ceea ce-l privește. Actorul susține că se simte bine și este internat într-o clinică de recuperare, care nu se află nici la București, nici la Cluj. Maestrul susține că numără zilele până când va reveni pe scenă, pentru a-i bucura pe români, iar acest lucru se va întâmpla în curând, mai ales că are și spectacole programate.

Florin Piersic a fost internat inițial la Cluj, cu septicemie

Florin Piersic numără zilele până va reveni pe scenă

Actorul a ajuns pe data de 17 aprilie la Spitalul Militar din Cluj, specialiștii afirmând că simptomele au debutat „cu trei zile anterior prezentării la spital”. „Situaţia era a unui pacient cu septicemie, cu o infecţie generalizată în sânge, cu un tratament antibiotic complex, dar care avea două particularităţi (…) proteză de genunchi şi material protetic în inimă, adică stimulatorul cardiac cu cele două sonde ale lui. (…)

„S-au infectat şi sondele stimulatorului cardiac, sonde care sunt direct în inimă”

Ar fi trebuit extrasă proteza de genunchi. Sigur, este o acţiune pe care nu ne-o putem noi asuma, nu aparţine specialităţii noastre, dar în acelaşi timp, din nefericire, cum sigur putea să fie de aşteptat, s-au infectat şi sondele stimulatorului cardiac, sonde care sunt direct în inimă”, a mărturisit atunci Horia Roşianu, într-o conferinţă de presă.

Ulterior, Florin Piersic a trecut prin mai multe spitale din București, iar problemele au început să se rezolve, după ce a fost internat la spitalul Foișor. Rugăciunile românilor au fost ascultate de Divinitate…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre