Simona Ionescu / Redactor Șef

Florin Ristei, amintiri despre viața alături de Naomi. Cum îi aranja hainele în șifonier

Florin Ristei, amintiri despre viața alături de Naomi. Cum îi aranja hainele în șifonier
E talentat, iubit de fani, dar unul dintre colegii lui Răzvan și Dani a avut o mare problemă. Nu a știut multă vreme cum să se îmbrace. Lucruri neștiute din relația lui Florin Ristei cu fosta iubită, Naomi.

Florin Ristei a preferat mereu să poarte tricouri și blugi, gândind că niciodată nu va da greș cu astfel de vestimentație. Ulterior a realizat că lumea te cataloghează și după cum te îmbraci. Cea care l-a schimbat total a fost Naomi, fosta iubită, care de ceva vreme s-a reîntors în Regatul Unit.

Invitat cu ceva timp în urmă într-un podcast al lui Cătălin Oprișan, cântărețul Florin Ristei, colegul lui Răzvan și Dani le-a spus fanilor că nu a știut să se îmbrace. Norocul lui s-a numit Naomi, femeia de care se îndrăgostise și care l-a schimbat radical. Viața lui Ristei era alta când acasă îl aștepta una dintre cele mai frumoase femei…

„Am întâlnit o fată care i-a deschis și mie capul”

Privindu-l pe Zuckenberg care umblă în tricouri și blugi, s-a gândit că nu va greși niciodată dacă îl va copia. A înțeles însă că proverbul haina face pe om, i se potrivește și lui. „Până acum trei, patru ani, consideram că îmbrăcatul artiștilor e doar o chestie de a epata. Până când mi-am dat seama că, până la un anumit punct, haina chiar îl face pe om.

Și modul în care te percep oamenii la televizor, pe scenă, contează foarte mult. Și de atunci am început să pun accent. Mai degrabă, de când am întâlnit o fată care mi-a deschis și mie capul. Ea mi-a spus că n-am un stil”, a povestit Ristei.

„La fiecare două săptămâni se aude: poți să mai cumperi niște umerașe? Și cred că avem 400”

Florin Ristei a menționat că Naomi l-a învățat cum să se îmbrace când merge la o întâlnire dar și când urcă pe scenă. Iar când s-au mutat împreună s-a transformat și toată casa. „Eu nu am talent vizual. Nu mă interesa, dar simțeam că e un minus. (…) Și atunci am schimbat jumătate de casă. Aveam studio acasă, nu mai e pentru că acum avem haine. Pe umerașe, frumos. Și la fiecare două săptămâni se aude: poți să mai cumperi niște umerașe? Și cred că avem 400.

„Acum, fiecare are umerașul lui, aranjat pe culori, pe materiale”

Și în fiecare săptămână, spun: OK, mai iau 10, 20. Și ea spune: Nu, nu, ia vreo 60. Și acum, fiecare are umerașul lui, aranjat pe culori, pe materiale. Eu nu înțeleg asta. Să punem la spălat colorate, în funcție de subton… Maro deschis nu-l pui cu maro închis, cel mult cu un verde deschis…”, a mărturisit atunci Ristei. Naomi l-a învățat ce înseamnă culorile „ocru, fucsia. Fără colega de apartament mergeam cu aceleași haine și la fotbal și la Neatza”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre